Mikor van Katalin névnap?

Április 30., november 25.

Katalin névnap - Dobó Kata

 

Katalin névnap - Dobó Kata
Dobó Kata

Görög eredetű női név, amelynek jelentése egyesek szerint tiszta, míg mások szerint nyilazó, biztosan célzó.

Híres Katalinok: Csongrádi Katalin színésznő, Dobó Kata színésznő, Huszárik Kata színésznő, Janza Kata színésznő, Juhász Katalin olimpiai bajnok tőrvívó, Karády Katalin színművész, Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakozó, Kovács Kati előadóművész,

Katalin névnap - Kate Winslet
Kate Winslet

 

Lévai Katalin politikus, Kate Middleton, azaz Katalin hercegné, Mérai Katalin színésznő, Szili Katalin politikus, Vad Katalin színész, alias Michelle Wild, Kate Holmes színésznő, Kate Winslet színésznő.

Michelle Wild első felnőttfilmjét 2001-ben forgatta,több mint 80 ilyen filmet készített.  2004-ben szakított ezzel a tevékenységgel, ebben az évben ugyanis férjhez ment és megszületett Málna nevű kislánya. A Jóban Rosszban című szappanoperában Ivett nővér figurájával lehetőséget kapott a kitörésre, de végül 2008-ban a családi élet kedvéért otthagyta a szériát. Később egy belvárosi, éjszakai szórakozóhelyen pincérnősködött, és egy intejúban nem tagadta, a múltja miatt nehezen kap munkát.

Katalin Palota
Katalin cárnő palotája, Puskino, Szent Pétervár mellett

További olvasnivalók Katalinokról:

Katalin hercegné – Hír24,

Marosi Katalin teniszező – Sport24,

Kovács Katalin kajakos – Sport24,

 

 

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Mikor van Csaba névnap? Hogyan írjuk helyesen: nagyképű vagy nagyképü? Mikor van Igor névnap? Mikor van Benedikta névnap? 34 magyar kutya, aki menhelyről, utcáról talált örök otthonra Mikor van Őzike névnap? Hogyan írjuk helyesen: fúró vagy furó? 2015. augusztus 8. munkanap vagy szabadnap? Mennyi a megengedett legnagyobb sebesség autóúton? Hogyan írjuk helyesen: gyanús vagy gyanus?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.