Mikor van Izabella névnap?

Július 12.

bal-templom-sziria-palmyra

Bál isten temploma a szíriai Palmürában. A templomot az Iszlám Állam terrorszervezet 2015 augusztusában lerombolta (a képre kattintva látható műholdképen a pusztítás).

 

A babiloni-héber eredetű bibliai Izebel, Jesabel névnek a módosulása, aminek jelentése: Bál isten fölemelt, vagy: van úr.

Híres Izabella: Széles Izabella énekesnő, Varga Izabella színésznő.

izaAz ország 1998 óta Varga Izabellát, aki ekkor kapta meg a Barátok közt Balogh Nórájának szerepét. Élete szorosan összekapcsolódott a sorozattal. Varga Izabella nagyobbik lánya, Anna, 2001-ben jött a világra. Egy évig nem láthatták a Barátok közt nézői: Balogh Nóra esküvője másnapján tűnt el, mert nem merte bevallani Miklósnak, hogy nem lehet közös gyerekük. 2007-ben a sorozatbeli gyermekáldás után a valóságban is újabb taggal bővült a színésznő családja, akkor a sorozatban elköltözött egy időre a Mátyás térről, hisz az újabb baba miatt nem tudott részt venni a forgatásokon. Visszatérése óta azonban továbbra is állandó szereplője a sorozatnak.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Agytorna 255. forduló Mikor van gyereknap 2021-ben? Mikor van Liliána névnap? Mikor van Titusz névnap? Agytorna 36. forduló Hogyan írjuk helyesen: kárpit vagy kárpít? Keresztrejtvény – 11.21. Hogyan írjuk helyesen: hátbatámadás vagy hátba támadás? Agytorna 121. forduló Mikor van Bátor névnap?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.