Mikor van Izabella névnap?

Július 12.

bal-templom-sziria-palmyra

Bál isten temploma a szíriai Palmürában. A templomot az Iszlám Állam terrorszervezet 2015 augusztusában lerombolta (a képre kattintva látható műholdképen a pusztítás).

 

A babiloni-héber eredetű bibliai Izebel, Jesabel névnek a módosulása, aminek jelentése: Bál isten fölemelt, vagy: van úr.

Híres Izabella: Széles Izabella énekesnő, Varga Izabella színésznő.

izaAz ország 1998 óta Varga Izabellát, aki ekkor kapta meg a Barátok közt Balogh Nórájának szerepét. Élete szorosan összekapcsolódott a sorozattal. Varga Izabella nagyobbik lánya, Anna, 2001-ben jött a világra. Egy évig nem láthatták a Barátok közt nézői: Balogh Nóra esküvője másnapján tűnt el, mert nem merte bevallani Miklósnak, hogy nem lehet közös gyerekük. 2007-ben a sorozatbeli gyermekáldás után a valóságban is újabb taggal bővült a színésznő családja, akkor a sorozatban elköltözött egy időre a Mátyás térről, hisz az újabb baba miatt nem tudott részt venni a forgatásokon. Visszatérése óta azonban továbbra is állandó szereplője a sorozatnak.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: pulyka vagy pujka? Mikor van Cézár névnap? Mikor van Kelemen névnap? Hogyan írjuk helyesen: éhen hal vagy éhenhal? Hogyan írjuk helyesen: mindig vagy mindig? Mikor van Soma névnap? Keresztrejtvény – 12.14. Mi a címe a képnek? Ötöslottó nyerőszámok a 32. játékhéten 2017-ben “Veri, mint szódás a lovát.” – honnan ered?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.