Mikor van Ildikó névnap?

Március 10.

Ildikó névnap - Keresztes Ildikó

 Germán eredetű magyar női név. Attila hun uralkodó feleségének, Krimhildának a nevéből származik, aki a monda szerint nászéjszakájukon megmérgezte férjét, Attilát. Jelentése: harcos.

Híres Ildikók: Bánsági Ildikó színésznő, Czigány Ildikó, az első magyar pilótanő, Hámori Ildikó színésznő, Kállay Ildikó fitness bajnok, Lendvai Ildikó politikus, Mádl Ildikó olimpiai bajnok sakkozó, Pécsi Ildikó színésznő, Polgár Ildikó 2008-as Miss Hungary győztes, Keresztes Ildikó énekesnő.

Keresztes Ildikót sokáig csak énekesnőként ismerték rajongói. A televízió és az újságok címlapjának állandó szereplőjévé 2010  végén vált, amikor elvállalta az X-Faktor című tehetségkutató show-műsor mentorságát. Három évadon keresztül ő volt az egyetlen nő az ítészek között. A műsor negyedik szériájának döntőjében sztárfellépőként szerepelt. Huszonöt évig élt együtt Kicska Lászlóval, az Edda zenészével, ám kapcsolatuk 2011-ben végleg megromlott. A magánéleti válság azonban nem törte meg karrierjét. 2014-ben szerepelt a Sztárban sztár című műsorban, illetve megjelent önéletrajzi könyve is. 2015-ben az énekesnő bekerült A Dal című műsor elődöntőjébe.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan lehet két gyufa elmozdításával a lehető legnagyobb számot kapni? Hogyan írjuk helyesen: mezítláb vagy mezitláb? Hogyan írjuk helyesen: rizibizi vagy rizi-bizi? Érdemes-e panaszt tenned, ha elégedetlen vagy a postásoddal? Hogyan írjuk helyesen: rövid vagy rövíd? Mi a címe a képnek? Mióta jár családi adókedvezmény? Keresztrejtvény – 07.11. Ha udvarias férfi vagy, előre kell engedned egy miniszoknyás nőt felfelé a lépcsőn? Hogyan írjuk helyesen: masszíroz vagy maszíroz?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.