Mikor van Fanni névnap?

Március 9.

Fanni névnap - Weisz Fanni

 

A Franciska angol, és a Stefánia német becenevéből önállósult, jelentése: virágkoszorú.

Híres Fannik: Faludy Fanni, Faludy György író felesége, Gyarmati Fanni, Radnóti Miklós felesége és múzsája, Szemerédi Fanni színésznő, Weisz Fanni hallás sérült modell.

Weisz Fanni karrierje 15 évesen a Komló Expón megrendezett szépségversenyen kezdődött, ahová nagymamája nevezte be. Csak a viadal végén derült ki, hogy a fiatal lány nem hall. Országos szenzáció lett, hogy így is színpadra mert állni. 2010 decemberében, a Megasztár döntőjében már Rúzsa Magdi Gábriel című dalát kísérte jelnyelven. Fanni emellett Európa első siket sajtószóvivője az Afrikai-Magyar Egyesületnél, akik hátrányos helyzetű embereken segítenek. 2010-es év civil hőse lett a Blikk Év embere-választásán. 2011-ben pedig megkapta a Pécs Város Arca címet. 2012-ben részt vesz a Csend hangja klaszter megalapításában, amely egy esélyegyenlőségi összefogás különböző szervezetek, cégek és magánemberek között. Karitatív tevékenysége mellett modellkedik.

Ez is érdekelhet:

Interjú Weisz Fannival
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Mikor van Maximilián névnap? Mi a címe a képnek? Keresztrejtvény – 08.13. Mikor van Lajos névnap? Keresztrejtvény – 16.08.10. Pap családnév – mi az eredete, jelentése? Hány nap van karácsonyig? Segíti-e a fokhagyma a nemi vágyat? Agytorna 238. forduló Ötöslottó nyerőszámok a 49. játékhéten 2016-ban

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.