Mikor van Bence névnap?

Augusztus 23.

 

A latin Vincentius férfinév Bencenc formájú rövidüléséből származik. Jelentése: győztes.

Híres Bencék: Brasch Bence énekes, Csősz Bence színész, Istenes Bence műsorvezető, Kalmár Bence színész, Kuhár Bence humorista, Máté Bence természetfotós, Ben Affleck amerikai színész, Ben Kingsley angol színész, Ben Stiller amerikai színész.

A VIVA TV műsorvezetőjeként tűnt fel 2008-ban Istenes Bence, aki 2010-ben ment át az RTL Klubhoz. 2013-ban Lilu mellett ő vezette az X-Faktor negyedik évadát, 2014-ben pedig a ValóVilág műsorvezetője lett, szintén Liluval. 2013-ban kipróbálta a rádiózást is. A jóképű műsorvezető barátnői általában a celebek közül kerültek eddig ki, Tóth Gabival egy hirtelen fellángolásuk volt, míg Csobot Adéllal több mint egy évig tartott a szerelmük.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Pataki családnév – mi az eredete, jelentése? Hogyan írjuk helyesen: gyanús vagy gyanus? Keresztrejtvény – 16.07.30. Mióta munkaszüneti nap augusztus 20.? Alma fagyasztása: hogyan kell fagyasztani, meddig marad ehető az alma? Tudod-e, mit rejtett el Csontváry az egyik képén? Hogyan írjuk helyesen: szervizel vagy szervízel? Hogyan írjuk helyesen: díjú vagy dijú? Hogyan írjuk helyesen: Atlanti-óceán vagy Atlanti óceán? Mikor van Vilibald névnap?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.