Mikor van Bence névnap?

Augusztus 23.

 

A latin Vincentius férfinév Bencenc formájú rövidüléséből származik. Jelentése: győztes.

Híres Bencék: Brasch Bence énekes, Csősz Bence színész, Istenes Bence műsorvezető, Kalmár Bence színész, Kuhár Bence humorista, Máté Bence természetfotós, Ben Affleck amerikai színész, Ben Kingsley angol színész, Ben Stiller amerikai színész.

A VIVA TV műsorvezetőjeként tűnt fel 2008-ban Istenes Bence, aki 2010-ben ment át az RTL Klubhoz. 2013-ban Lilu mellett ő vezette az X-Faktor negyedik évadát, 2014-ben pedig a ValóVilág műsorvezetője lett, szintén Liluval. 2013-ban kipróbálta a rádiózást is. A jóképű műsorvezető barátnői általában a celebek közül kerültek eddig ki, Tóth Gabival egy hirtelen fellángolásuk volt, míg Csobot Adéllal több mint egy évig tartott a szerelmük.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Mi a címe a képnek? Hogyan írjuk helyesen: közöd vagy köződ? Mit tegyünk, ha nem akarunk Windows 10-re frissíteni, és a felugró ablakot sem akarjuk látni? Mikor van Gyöngyi névnap? Mikor van Pálma névnap? Hogyan írjuk helyesen: egyszerű vagy egyszerü? Hogyan írjuk helyesen: Strasbourg vagy Strasburg? Agytorna 76. forduló Keresztrejtvény – 16.04.14. Hogyan írjuk helyesen: klubok vagy klubbok?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.