Mikor van Áron névnap?

Április 2.

Elvis Presley hajstílusa

Elvis Aaron Presley frizura 

Bibliai név, vélhetően héber eredetű, amelynek a jelentése: ihletett, tisztánlátó, vagy a bátorság hegye.

Híres Áronok: Áron, Mózes testvére a Bibliában, Gábor Áron tüzér őrnagy, Őze Áron színművész, Szilágyi Áron olimpiai és világbajnok magyar kardvívó, Tamási Áron író, Elvis Aaron Presley amerikai énekes, Aaron Jeffery ausztrál színész.

Sokan még ma is hisznek abban, hogy Elvis Aaron Presley nem halt meg. A Rock ‘n’ Roll koronázatlan királya azonban gyógyszerfüggőségtől szenvedett és ez okozta 42 évesen a halálát is. A Baptist Memorial kórház kórbonctani részlegében ma is spirituszban őrzik a szívét és az agyát. 2011-ben a Fővárosi Önkormányzat Budapest díszpolgárává avatta az 1956-os forradalom melletti kiállásáért. Elvis 2015 január 8-án ünnepelte volna nyolcvanadik életévét, amelyet óriási tortával ünnepelt családja és népes rajongótábora. A nem mindennapi megemlékezésre a ma már Elvis-múzeumként működő Graceland birtokon került sor.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: kis vagy kiss? Agytorna 67. forduló Hogyan írjuk helyesen: idő vagy idö,? Hogyan írjuk helyesen: nemsoká vagy nem soká? Hogyan írjuk helyesen: körömvágó olló vagy körömvágóolló? Agytorna 102. forduló Agytorna 229. forduló Mikor van Donáta névnap? Keresztrejtvény – 16.01.11. Január 22. – miről nevezetes?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.