Mikor van Anna névnap?

Július 26.

 

A héberből átvett név, héber formája Channá, Hanná, jelentése: kegyelem, könyörület, báj, kecsesség, kedvesség.

Híres Annák: Fehér Anna színésznő, Fodor Anna Barbara színésznő, Kelemen Anna botrányhősnő, Pálmai Anna színésznő, Patai Anna énekes, Pásztor Anna énekes, Anne Brontë brit írónő, Anne Hathaway amerikai színésznő.

Igazi botrányhősnő Kelemen Anna, aki szerepelt már valóságshowban, modellkedett és az éneklést is kipróbálta. 2005-ben lett országosan ismert az „az Év Playmate-je” választás 2. helyezettjeként. Korábban pornófilmekben is feltűnt és többször is lebukott már, hogy pénzért szexszel. 2013 évében tért vissza a TV2-höz a Kasza!, a FRIZBI és az Édes Élet című műsorban is feltűnt. 2014-ben kiadott botránykönyve, a Harminc nap a nép szolgálatában nagy vihart kavart. Kelemen Anna állítása szerint ugyanis politikus, ismert üzletember, olimpiai bajnok, közkedvelt műsorvezető és bundabotrányba keveredett focista is megfordult az ágyában.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: alatt vagy alat? Keresztrejtvény – 11.20. Hogyan írjuk helyesen: fúj vagy fuj? Május 24. – miről nevezetes? Mikor van Edvárd névnap? Hogyan írjuk helyesen: később vagy késöbb? Máté családnév – mi az eredete, jelentése? Hogyan írjuk helyesen: hirdető vagy hírdető? Hogyan írjuk helyesen: kísértet vagy kisértet? Mikor van Lilla névnap?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.