Mikor van Anna névnap?

Július 26.

 

A héberből átvett név, héber formája Channá, Hanná, jelentése: kegyelem, könyörület, báj, kecsesség, kedvesség.

Híres Annák: Fehér Anna színésznő, Fodor Anna Barbara színésznő, Kelemen Anna botrányhősnő, Pálmai Anna színésznő, Patai Anna énekes, Pásztor Anna énekes, Anne Brontë brit írónő, Anne Hathaway amerikai színésznő.

Igazi botrányhősnő Kelemen Anna, aki szerepelt már valóságshowban, modellkedett és az éneklést is kipróbálta. 2005-ben lett országosan ismert az „az Év Playmate-je” választás 2. helyezettjeként. Korábban pornófilmekben is feltűnt és többször is lebukott már, hogy pénzért szexszel. 2013 évében tért vissza a TV2-höz a Kasza!, a FRIZBI és az Édes Élet című műsorban is feltűnt. 2014-ben kiadott botránykönyve, a Harminc nap a nép szolgálatában nagy vihart kavart. Kelemen Anna állítása szerint ugyanis politikus, ismert üzletember, olimpiai bajnok, közkedvelt műsorvezető és bundabotrányba keveredett focista is megfordult az ágyában.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

10 kiváló reumatológus Van-e olyan légitársaság, ahol a stewardessek lenge öltözetben vannak? Mi marad a Vasemberből, ha leveszi a páncélját? Mikor van Bernadett névnap? Hány lyuka van a híres hortobágyi hídnak? Agytorna 118. forduló Agytorna 211. forduló Mikor van Bonaventúra névnap? Ötöslottó nyerőszámok a 9. játékhéten 2017-ben Keresztrejtvény – 16.10.10.

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.