Mikor van Anikó névnap?

Július 26.

 

Az Anna erdélyi magyar becenevéből eredő név az Anikó, amelynek jelentése: bájos, kedves, Isten kegyelme.

Híres Anikók: Felföldi Anikó színésznő, Für Anikó színésznő, Lévai Anikó jogász, Orbán Viktor felesége, Marsi Anikó műsorvezető, Nádai Anikó ValóVilág szereplő, Molnár Anikó, a Nagy Ő szereplője, Sáfár Anikó színésznő, Ungár Anikó bűvész.

Országos ismertségre1997-ben, az RTL Klub Fókusz műsorvezetőjeként tett szert Marsi Anikó, annak ellenére, hogy korábban a Magyar Televíziónál dolgozott 3 évig, mint szerkesztő-riporter. Marsi Anikó 2005-ben ment férjhez Palik Lászlóhoz. Két fiuk született, Vilmos és Vince. Férje, 2010-ben távozott a Hungaroring Zrt. éléről, mely után a házasok visszavonultak a nyilvános szereplésektől. Siófokon vásároltak házat, de kisfiuk kruppos betegségére hivatkozva az év egy részét külföldön töltik, sőt egyes hírek szerint 2014-ben végleg elhagyták az országot.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Startlap Wiki Agytorna – Korábbi fordulók és nyerteseink Keresztrejtvény – 07.15. Mikor van Oszvald névnap? Mi a mulatt szó jelentése? Hogyan írjuk helyesen: bújik vagy bujik? Hogyan írjuk helyesen: kedélytelen vagy kedéjtelen? Mikor van Jolán névnap? Mi a címe a képnek? Hány arborétum található Magyarországon? Hogyan írjuk helyesen: egyértelmű vagy egyértelmü?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.