Mikor van Anikó névnap?

Július 26.

 

Az Anna erdélyi magyar becenevéből eredő név az Anikó, amelynek jelentése: bájos, kedves, Isten kegyelme.

Híres Anikók: Felföldi Anikó színésznő, Für Anikó színésznő, Lévai Anikó jogász, Orbán Viktor felesége, Marsi Anikó műsorvezető, Nádai Anikó ValóVilág szereplő, Molnár Anikó, a Nagy Ő szereplője, Sáfár Anikó színésznő, Ungár Anikó bűvész.

Országos ismertségre1997-ben, az RTL Klub Fókusz műsorvezetőjeként tett szert Marsi Anikó, annak ellenére, hogy korábban a Magyar Televíziónál dolgozott 3 évig, mint szerkesztő-riporter. Marsi Anikó 2005-ben ment férjhez Palik Lászlóhoz. Két fiuk született, Vilmos és Vince. Férje, 2010-ben távozott a Hungaroring Zrt. éléről, mely után a házasok visszavonultak a nyilvános szereplésektől. Siófokon vásároltak házat, de kisfiuk kruppos betegségére hivatkozva az év egy részét külföldön töltik, sőt egyes hírek szerint 2014-ben végleg elhagyták az országot.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Keresztrejtvény – 16.06.25. Mikor van Kolumbán névnap? Hogyan írjuk helyesen: pocsolya vagy pocsoja? Mikor van Ciprián névnap? Mi a címe a képnek? Hogyan írjuk helyesen: kirándul vagy kírándul? Mikor van Vazul névnap? Nemes családnév – mi az eredete, jelentése? Mi a címe a képnek? Keresztrejtvény – 07.17.

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.