Mikor van Anikó névnap?

Mikor van Anikó Névnap?

Anikó névnap: július 26.

 

Az Anikó név eredete, jelentése

Az Anna erdélyi magyar becenevéből eredő név az Anikó, amelynek jelentése: bájos, kedves, Isten kegyelme.

Híres Anikók

Felföldi Anikó színésznő, Für Anikó színésznő, Lévai Anikó jogász, Orbán Viktor felesége, Marsi Anikó műsorvezető, Nádai Anikó ValóVilág szereplő, Molnár Anikó, a Nagy Ő szereplője, Sáfár Anikó színésznő, Ungár Anikó bűvész.

Országos ismertségre 1997-ben, az RTL Klub Fókusz műsorvezetőjeként tett szert Marsi Anikó, annak ellenére, hogy korábban a Magyar Televíziónál dolgozott 3 évig, mint szerkesztő-riporter. Marsi Anikó 2005-ben ment férjhez Palik Lászlóhoz. Két fiuk született, Vilmos és Vince. Férje, 2010-ben távozott a Hungaroring Zrt. éléről, mely után a házasok visszavonultak a nyilvános szereplésektől. Siófokon vásároltak házat, de kisfiuk kruppos betegségére hivatkozva az év egy részét külföldön töltik, sőt egyes hírek szerint 2014-ben végleg elhagyták az országot.

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?

Mikor van Dávid névnap? Hogyan írjuk helyesen: semmi vagy semi? Keresztrejtvény – 09.07. Hogyan írjuk helyesen: mondd! vagy mond!? Hogyan írjuk helyesen: alkoholista vagy alkohólista? Hogyan írjuk helyesen: beljebb vagy bejjebb? Hogyan írjuk helyesen: Korea vagy Kórea? Hogyan írjuk helyesen: kukázik vagy kúkázik? Mikor van Vazul névnap? Hogyan írjuk helyesen: idős vagy időss?