Mikor van Adrienn névnap?

Szeptember 8.

Az Adriana franciás alakja, amelynek a jelentése: “Hadria (a mai Adria) városából való”.

adriai-tenger

Az Adriai-tenger a Földközi-tenger része, annak az Appennin- és a Balkán-félszigetek által határolt öble, egyben legészakibb nyúlványa. A medence teljes hossza 820 kilométer, átlagos szélessége 160 kilométer. Délen a 71 kilométer széles Otrantói-szorossal kapcsolódik a Jón-tengerhez. Felszíne 132000 négyzetkilométer. Kattints a képre, ha szeretnél egy szép Adriai-tengeres háttérképet.

 

Híres Adriennek: Bata Adrienn (Barbee) énekesnő, Bende Adrienn szépségkirálynő, Fehér Adrienn színésznő, Juhász Adrienn színésznő, Nagy Adrienn énekesnő, Pekár Adrienn színésznő, Pintér Adrienn (Ada) műsorvezető, Szekeres Adrien énekesnő, Zsédenyi Adrienn (Zséda) énekesnő.

Pintér Adrienn (Ada) 2005-ben, 23 éves korában házasodott össze zenetévés kollégájával, Timóval, azaz Bánszki Lászlóval. Szerelmük négy évig tartott, 2009-ben elváltak útjaik és azóta a műsorvezető egyedül neveli ikerfiait, Bencét és Bálintot. Ada nyolc évig dolgozott a Viva Tv-nél, majd kipróbálta magát a civil életben. 2013-ban azonban az RTL Klub reflektor műsorvezetőjeként visszatért a képernyőre.

 

Ez is érdekelhet:
Milyen névnap van ma és holnap?Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: pontosan vagy pontossan? Március 31. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: puszta vagy púszta? Június 14. – miről nevezetes? Mi a címe a képnek? Mikor van Klára névnap? Mi a címe a képnek? Mikor van Ernő névnap? Fotózkodj Bubbával – A JÁTÉK MENETE Hogyan írjuk helyesen: kézre álló vagy kézreálló?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.