Mi az HBO GO?

Az HBO mozicsatorna előfizetéses online videótára.

Az HBO GO lehetővé teszi prémium sorozatok, mozifilmek, dokumentumfilmek megtekintését PC-n, okostévén, tableten, mobilon vagy akár konzolokon (PS 3-4). A streaming szolgáltatás keretében több, mint 2500 órányi, folyamatosan frissülő tartalom lejátszására van lehetőség.

Az HBO GO Magyarország egyik legnagyobb online elérhető videotára, rengeteg filmmel és sorozattal (Fotó: iStock)

A legtöbb hollywoodi csúcsfilm egy éven belül elérhető rajta, ahogyan számos saját gyártású nemzetközi sikersorozat, köztük több hazai is. Ezek mellett világhírű zenészek, együttesek koncertjeit is megtekinthetjük, de fesztiváldíjas dokumentumfilmek kínálata sem hiányzik a palettáról.

A webes felület rendkívül könnyen kezelhető még mobilról is, nem igényel semmilyen különösebb technikai tudást. Ha egy széria valamely része véget ért, akkor azonnal felkínálja a következő epizódot folytatásként.

Bárhol is hagynánk félbe egy filmet, a felület jelezni fogja, hogy hol tartottunk. Az alkotások között kategóriánként, műfajonként válogathatunk. Ráadásul rendszerint lehetőségünk van egy adott filmet / sorozatot akár eredeti nyelven is megtekinteni, feliratosan.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: síkosító vagy sikositó? Keresztrejtvény – 16.06.27. Hogyan írjuk helyesen: gyanúsít vagy gyanusit? Március 20. – miről nevezetes? Hogyan vet véget a torokfájásnak (és az életednek) a tiszafából készült tea? Február 11. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: héjas vagy hélyas? Keresztrejtvény – 16.11.15. Hogyan írjuk helyesen: egyetértés vagy eggyetértés? Keresztrejtvény – 16.05.17.

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.