Mi az aktuális Bubba-játék nyereményszabályzata?

 

Kedves Játékosunk!

 

A Keresd Bubbát kvízjátékunk véget ért.

A játék zárásával kapcsolatos bővebb információkért kattints ide (az oldal megtekintéséhez be kell lépned a Startlapra azokkal az adatokkal, amelyekkel korábban a játékban is részt vettél).

Ha a fenti linken nem kaptál választ valamelyik kérdésedre, a játékkal kapcsolatban az alábbi e-mail címen tudsz érdeklődni munkatársainknál.

bubbacim

 

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Keresztrejtvény – 16.03.16. Agytorna 53. forduló Hogyan írjuk helyesen: hevít vagy hevit? Mi a címe a képnek? Mikor van Zseraldina névnap? Agytorna 252. forduló Mikor van Teodóra névnap? Mi a címe a képnek? Hogyan írjuk helyesen: röhejes vagy röhelyes? Keresztrejtvény – 16.09.19.

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 100 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Kedves Wiki! A múlt heti és e héten gyűjtött aktív pontjaim lenullázódtak.Hová lettek a pontjaim? Kérlek válaszolj.

 2. Hány színész játszotta eddig James Bondot mozifilmben

  Sean Connery
  George Lazenby
  Roger Moore
  Timothy Dalton
  Pierce Brosnan
  Daniel Craig

  Ez 6
  Nálam
  Bubba szerint 8.
  Kíváncsi vagyok, ki az a 2 aki nincs a fenti listán

 3. Érdekes már a játékkezdete óta játszom de még nem nyertem semmit,sőt egyre több helyes válaszomat törlik!naponta 5pontot is!!!! Várom válaszukat!!!!!

 4. Ugyancsak módfelett érdekes: Hány szinész játszotta eddig James Bondot mozifilmekben? A helyes választ egyik alternativaként sem adták meg!

 5. Érdekes: márciust jelöltem be a tavaszi nap-éj egyenlőségnek, és hibásnak hozta ki! Ez hogy lehetséges?

 6. Hali!

  Én is csatlakozom az előttem írókhoz. Nekem sem írták még jóvá az előző etapban megszerzett jóságpontokat.

 7. Kérem írják jóvá az előző Bubba játékban nyert pontjaimat! köszönöm Kürti Zoltánné

 8. Akkor csatlakozom én is az előttem szólókhoz. Nekem sem írták jóvá a megszerzett pontokat. Ráadásul ez már negyedik alkalommal fordul elő. Idővel persze (4-8-10 órával később) megtörtént a hiba javítása, de ez mindeddig elmaradt. Csak a részvételünk a fontos, vagy annak honorálása is ? Megtisztelő válaszukat előre is köszönöm. 🙂

 9. Kedves WIKI!
  Nem látom, hogy valaki is választ kapott volna, lehet, hogy én sem fogok?

 10. Ma véget ért az egyik játék, elkezdődött a másik, de sajnos a megszerzett pontjaim nem íródtak jóvá.

 11. A múlt heti pontjaimat én sem kaptam meg. Kérem, jelenjen meg az eddig megszerzett pontjaimmal!

 12. A Bubba játéknál jó feleletre nem ad pontot sorozatosan!Vajon miért?Ne vehessek részt a sorsolásnál?Kell a protekciósoknak a nyeremény!Hülyítik az embereket.

 13. fél éve azt írták,hogy 2000 pont után párna az ajándék.mivel átvertek töröljék pontjaim és ne futkozzon föl alá az ikonjuk mert zavar,Nem fogok játszani ezek után..
  Tisztelettel.

 14. Szerintem az utolsó kérdésre a válasz kérdéses
  Boldog Karácsonyt nagy K,
  és Boldog karácsonyi Ünnepet ,kis K???

 15. Sajnos az én múlt heti jóságpontjaimat sem írták jóvá eddig. Mikorra várható a hiba javítása ?

 16. Második napja nem jón fel a Bubba figura, így természetesen a kérdések sem. Valamit elállíthattam?

 17. Minden megfejtés amit beírok, moderációra vár! Agytorna, mi a véleményed,keresztrejtvény archiválás.

 18. Rányomok a bubbára és nem jön fel a kérdés ablak…már újraindítottam a böngészőt és a gépet is !

  1. Nekem ugyanez a problémám. Már vagy negyed órája ezzel próbálkozom. Nem ez volt az első eset egyébként…

 19. A szegény ember soha nem nyer.Ez csakblőf az egész,azért nem nyerek Én sem.
  Potyi

 20. Engem nagyon zavar a Startlapon állandóan megjelenő Bubba.
  Hogyan és miért nem lehet véglegesen kikapcsolni a kedvenc weblapomról?

 21. nagyon szeretnék választ kapni a kérdésemre a múltheti jóságpontokat nem számolták be ,én kimondottan az unokám miatt játszom a meglepi párnáért.kérem a segitségüket előre is köszönöm Irén nagyi

 22. Az elmúlt heti jóságpontjaim nem adódtak hozzá a korábbiakhoz.
  Később fog szerepelni, vagy azok elvesztek már?

  1. Nekem pedig kevesebbet írtak jóvá. Most pedig még azokat sem hozzák összesítve.Lehet nemis akarják,hogy nyereményre váltsuk a pontjainkat.

 23. sajnos a múltheti pont számom nem szerepel sehol.Kérem tessenek utána nézni mert igy nem igazságos köszönöm tisztelettel Módisné

 24. Tisztelt szerkesztőség, az augusztu 19 i játékkal nyertem egy bubba párnát, mivel én csak a párna miatt játszom hogy kapom meg? Sajnos abban az időben elég stresszes napjaim voltak és úgy néz ki hogy véletlenül kitöröltem az emailt. Várom mielőbbi válaszukat.

 25. A jóságpontjaim összegét hol láthatom? Eddig a felhasználható panelen néztem meg. Nem váltottam be egyet se, mégis csökken. Miért? Visszajeleznek, hogy gratulálnak, jóságpontot kaptam. Azonnal be is léptem. Úgy érzem, nem tisztességes a játék.

 26. Régebben már nyertem 5000 Ft-os utalvány. Ezután is ugyanannyi esélyem van nyerni? Van, aki már többször is nyert?

 27. Többször megtörtént hogy helyes választ adtam,de a gép azt írta rossz válasz. Ez kicsit bosszantó. Meg kérem a Tisztelt szerkesztőséget nézzék át a kérdéseket-válaszokat. Köszönöm!

 28. Ha a megszerzett nyeremény pontokat nem kívánom újság előfizetésre váltani, miért nem kaphatok érte Bubba-párnát?

  Szeretném az unokámat megajándékozni vele, aki
  most 10 hónapos.

  Üdvözlettel: Bakó Sándorné 2015.09.09.

 29. Észrevételezem, hogy 10 perccel ezelőtt
  helyes választ adtam az OLASZORSZÁG zászlajára.
  és BUBBA szerint helytelen volt a válaszom.
  Ez már nem az első eset. Elveszik a kedvemet a játéktól???

 30. Hetek óta keresem BUBBÁT! A névnél Ő meg jelenik, majd mellette 7 drb sorozat szám, mi ez?

 31. Tisztelt szerkesztőség!

  Volt egy kérdés amire talán a rossz válasz lehet az amit elfogad a gép. Nevezetesen a kérdés úgy szól, hogy mikortól kapnak az olimpiai helyezettek arany, ezüst, illetve bronz érmet? A válaszok pedig: 1900, 1904, 1906. Szerintem, és utána is néztem 1904-ben még a győztes ezüst érmet kapott, a második bronz, a harmadik pedig emléklapot. Tehát a jó válasznak az 1906-nak kellene lenni annak ellenére, hogy az 1906-os olimpia nem volt hivatalos olimpia, de ott kapott először érmet az első három helyezett. Hivatalosan csak az 1908-as olimpián vezették be, de ez a válaszok között nem szerepel. Tehát szerintem a helyes válasz az 1906 lenne, amit a gép nem fogadott el. Talán véletlenül vagy netalán szándékosan ???

  1. Van egy olyan kérdés,hogy az USA-ban Washington hol helyezkedik el.Keleten,Középen ill. Észak-nyugaton.
   Nos a “térképek” szerint Washington egyértelműen a keleti parton helyezkedik el,ennek ellenére már többedszer ezt a gép nem fogadja el jó válaszként.Miért nem és Önök szerint mi a helyes válasz?.Amennyiben igazat adnak nekem,kérem,hogy néhány ponttal növeljék az eddigieket!

 32. Én az unokámnak nagyon szeretnék Bubba párnát nyerni. Csak ezért játszom. Tetszenek a kérdések, nagyon jó játék.

 33. Nagyon tetszik a játék de nem tudok játszani mert hiába kattintok nem kapok kérdést! üdvözlet

 34. Sportszerűtlennek tartom azt a lépést,hogy amíg nem voltak a jóságpontok beválthatók,addig 2000 jóságpontért volt meghirdetve egy bubba-párna.Most,amikor már beválthatók megemelték 3000 jóságpontra.Ez sportszerűtlen egy ilyen játékban,amit jónak tartok és kedvelem !

 35. T. Cim! Most éjjel kb. fél kettő körül megfejtettem a feltett kérdét mi ausztrália fővárosa, a jóságpontként NEM jelent meg. Valóban jól működik? De hogy lehet 2000 pontot nyerni?
  üdv.

 36. Valaki árulja már el hogy hogy lehet itt legalább egy párnát nyerni mert én hülye–éjjel-nappal itt ülök megfejtek–kattintok annyi pontom van minden játékban hogy már én se hiszem mégsem nyertem még egy gömbostűt se soha hosszú–hosszú idő óta játszom pedig…nekem az az érzésem én nem is vagyok beregisztrálva vagy elfelejtették hogy én is itt vagyok nap mint nap :=

 37. A Bubba játékon hány jóságpontot szereztem,amiért késöbb vásárolhatok.Mert az utolsó kiírás és az azota szerzett pontok,nem adodtak össze.

 38. Tisztelt Cím!!! Állitólag nyertem valamit ezen A “átékon”.Valamilyen okból (már nemelőször és kérik hogy jelentkezzek be a facebook jelszómmal is.. Nem tudom miért DE nem fogadják el a facebook-os jelszavamat.MIÉRT???????
  Üdv:…..József

 39. Kedves Startlap Wiki”

  Szeretném tudni a helyes választ a “Hol gyártják a Maruti, Tata és San autókat?”

 40. Kedves Startlap!

  Szeretném megkérdezni, hogy a mi volt a helyes válasz a “Hol gyártják a Maruti, Tata, San gépkocsikat?” Bubba játékban?

 41. Eddig Jóságpontokat kaptam a helyes megfejtésre. Ma egy virággal és egy macifejjel – mellé írva a “Teszt” szót – jutalmaztak. Ez milyen nyeremény?

  1. Most péntek 1:10 után van. Délutántól mostanáig nem jött elő a Buba baba. Most már nem lesem tovább. Nálam van gond, vagy szabadságon van?
   Tudom, hogy váratlan helyeken bújhat elő, figyeltem. Kiléptem a gépből, majd vissza, ugyanaz. Netán elromlott a 30 perces “óra”?

 42. EZ EGY DÖGLÖTT JÁTÉK HÓNAPOK ÓTA JÁTSZOK ÉS MÉG VÉLETLENÜL SEM NYERTEM SEMMIT CSALÁS AZ EGÉSZ.

 43. A mai napon,már többedszer fordul elő,hogy a “figurára” kattintva az eltűnik,de kérdést nem ad fel és ez több más gépen is előfordul.

   1. Miért nem lehet játszani? Rákattintok de nem ad kérdést?? Kellemes hétvégét kívánok!

 44. Még az előző bubba játékban is játszottam, a játék kedvéért, nyertem 2 bubba párnát. Ez már régen volt. Most is a játék kedvéért játszom, de szeretnék megint bubba párnát nyerni, nem tudom miért nem nyerek soha. Másnak nem is tudom hasznát venni.

 45. Nekem inkább kérdésem van .Minden egyes jó válasz után írja,hogy regisztráljak.Amikor szeretnék akkor azt aválaszt kapom,hogy már regisztráltam.Nem értem ,akkor mit kell tennem

 46. Nem fogadta el, hogy a Hajós Alfréd építész volt.
  Másképp tudják, vagy rossz a program?

 47. Az még hagyján,hogy kb. 3 hónapja minden nap,több alkalommal játszom és még egy nyomorult plüss párnát sem nyertem,de a válaszok nem mindig a valósak,vagy is a jót x-eltem be és azt írta,hogy sajnos a válasz nem jó.Pl.hogy hol helyezkedik el Washington!!???és ez csak egy,aminek utána is néztem és ők azt rossz vásznak tekintették. szerintem itt be is fejeztem ezt a játékot:(

 48. Tiszteletem , szép jó a játék , de úgy érzem ne egész,, sokan tartózkodnak otthon egész nap és így lehetőségük van, sok pontot, szerezni és ezzel növeli nyilván valóan nyerés esélyét,aki nyer annak örülök, semmi bajom vele,de azokra is gondolni, kéne akik egész nap csak dolgoznak ,javaslatom az lenne egyenlő esély legyen mindenki számára,napi 1 pont mindenkinek ,egyenlő esély legyen köszönöm

 49. Hány színész játszotta eddig James Bondot mozifilmben? Szerintem 6 volt, a választ nem fogadtátok el, utána néztem a wiki szerint is 6 volt.

  Sean Connery
  George Lazenby
  Roger Moore
  Timothy Dalton
  Pierce Brosnan
  Daniel Craig

  1. ezt mondom én is,hogy,mi jót válaszolunk ,utána is néztem ott is jó,de ők azt írták,hogy rossz válasz:(:(

  2. A Wiki felsorolásában (táblázat) még szerepel Bary Nelson és David Niven is. Így lesz a Bubba kérdésére a helyes válasz a 8.

 50. A Szerdai nyertesek névsorát nem találom. A keresztnevek ugyan már meg vannak a főoldalon, de sajnos nem találom őket a nyertesek link alatt.

 51. Az előző kérdéshez csak annyit, hogy természetesen be vagyok jelentkezve, helyes választ adok, jelzi, hogy nyertem 1 jóságpontot, mégsem kapom meg. Most is ez történt. Még mindig csak 2 pontom van összesen. Miért?

 52. Hogyan fordulhat az elő, hogy amikor helyes válaszért pontot kapok az nem jelenik meg az összegzett pontszámban, és e-mailt sem küldenek. Ez a mostani játékban kb.már 3-szor megtörtént?!

 53. 1 hibára szeretném felhívni a figyelmüket!
  a kérdés úgy szólt:
  Hány újkori Olimpiát rendeztek Athénben?
  A jó válasz nem lehet más mint 2!
  Mégsem fogadták el!
  Pedig akárhogy töröm a fejem, biztos hogy 2-szer volt!
  Mégpedig: 1896 és 2004!

  1. Kedves Péter!
   Köszönjük az észrevételét – elfogadjuk, és módosítottuk is a játékban a választ. Az helyzet az, hogy 1906-ban is rendeztek Athénban olimpiai játékokat a NOB támogatásával (az akkori tervek szerint kétévente rendezték volna a játékokat, és minden negyedik évben Görögországban), de később visszakoztak, és ma már nem ismerik el hivatalosan olimpiaként. Érdekes történet, ha még nem hallott róla, érdemes utánanézni, de igazat adunk Önnek, mi is jobbnak látjuk a mai hivatalos állásponthoz igazítani a válaszokat.
   További kellemes szórakozást és sok szerencsét kívánunk a játékhoz!

  1. Igazából nem embert, hanem jóságpontot sorsolunk. Ha valakinek több van, akkor neki annyiszor több esélye van nyerni. Egy véletlen-generátor sorsol.

 54. Jó a játék!De-1000 ft. csibó nyereményért Tésről felutazni Pestre oda-vissza 3500 ft.Úgye így már nem éri meg.De köszönöm.

  Tisztelettel Kertai István.

  1. nyul istván vagyok bubba nyerétek amióta játek van még nem nyertém semit mindig játcsom minden nap jácsom kösszönöm szépen nyul istván