Mennyit késnek a MÁV vonatai?

Ha arra vagyunk kíváncsiak, mennyit késett a napokban a Magyar Államvasutak összesen, akkor az alábbi Twitter csatorna segít ebben:

“A projektet két fiatal szoftverfejlesztő hozta létre, nagyjából egy hónapnyi munkával. A program egy teljes egészében backend applikáció, ami három részből áll: egy adatbázisból, az ezekben található információkat összesítő rendszerből, valamint a botból, ami minden este 6 órakor teszi közzé Twitteren a napi adatokat. A GitHubon megosztott részletes dokumentációból kiderül, hogy a szükséges adatokat az app nem a hivatalos MÁV adatbázis által, hanem az Elvire-API segítségével szerzi meg. Az egyik fejlesztő lapunknak elmondta, ez a MÁV mobilapplikációján alapul, így az adatok pontosnak tekinthetők.”írja a 24.hu kapcsolódó cikke.

Illusztráció: sanchomuzax/midjourney.com

A fejlesztés forráskódja a GitHub oldalán elérhető bárki számára.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: szelídít vagy szelidít? Minek a rövidítése a Müpa? Február 1. – miről nevezetes? Étteremben egy nő észreveszi, hogy elmaszatolódott a rúzs, hol szedi rendbe? Uborka fagyasztása: hogyan kell fagyasztani, meddig marad ehető az uborka? Keresztrejtvény – 11.23. Hogyan írjuk helyesen: ez irányú vagy ezirányú? Mikor van Teréz névnap? Keresztrejtvény – 16.11.06. Keresztrejtvény – 16.01.09.

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.