Melyik a legtitokzatosabb zenekar?

Valószínűleg a “The Residents”

The Residents

Miközben számtalan popsztárnak jobban ismerjük a meztelen bájait mint a zenéjét, addig van egy zenekar, amelyik hosszú pályafutása alatt elérte azt, hogy sem a tagjainak nevét nem tudjuk bizonyosan, és arcukat sem mutatták sosem.

A számtalan zenei és multimédiás kísérletet kipróbáló amerikai csapat sokat koncertezik, de ekkor is mindig álarcot viselnek – leggyakrabban a képen látható szemgolyó álcát. A zenekar Facebook oldalán is csak Randy, Chuck & Bob néven mutatkoznak be. 

Nem csak a legtitokzatosabb, de ez egyik legpihentagyúbb formáció. Ezen az úton Frank Zappa indult el, de az úton a Residents  ment végig.

Többször mondták, hogy ennek a zenekarnak a rajongóit messziről fel lehet ismerni bármely iskolában, ők a legfurcsább gyerekek.

Gazdag munkásságukból – csak erős zenei idegzetűeknek – a Commercial Albumot tettük ide. A zenekar tagjai azt mondták, hogy a legtöbb szám tele van felesleges ismétlésekkel. Minden szám lényege legfeljebb 1 perc. Ezért ezen az albumon csak ez az egy perc szerepel.

Végezetül írói munkásságunk részeként szabad fordításban a “Simple song”

Egyszerű dal

Mi egyszerűek vagyunk,
Ti egyszerűek vagytok,
Akárcsak az élet…Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: közöd vagy köződ? Hogyan írjuk helyesen: iszik vagy íszik? Mi a címe a képnek? Keresztrejtvény – 10.30. Hogyan írjuk helyesen: lőjünk vagy lőjjünk? Hogyan írjuk helyesen: siet vagy síet? Agytorna 225. forduló Hogyan írjuk helyesen: csússz vagy csussz? Hogyan írjuk helyesen: kirándulás vagy kírándulás? Augusztus 20. – miről nevezetes?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.