Kembe Sorel – miről ismert?

A Jóban Rosszban sorozat egykori sztárja, tévés műsorvezető, sportoló.

kembesorel

Az apai ágon kongói származású Kembe Sorel (1975. november 5.) annyi mindennel foglalkozott már, hogy nehéz meghatározni, miről ismert leginkább. A legtöbben valószínűleg a televíziós szerepléseiről ismerik, 2010-től a Jóban Rosszban című TV2-es szappanoperában szerepelt évekig, dr. Kalem József szerepében láthattuk. Mivel 2014 őszén felmondott, már csak 2015 februárjáig láthatjuk a sorozatban. Ezt megelőzően is szerepelt televízióban, többek között a TV2-ben és a Duna TV-ben vezetett műsorokat.

Ennél kevésbé közismert, hogy fiatal korában korosztályos válogatott vivó volt, majd 2004-ben újra kardforgatásra adta a fejét, megalapította a kongói vívószövetséget (jelenleg is a szervezet elnöke), és kijutott az athéni olimpiára. Emellett a kongói síszövetséget is ő alapította.

2013. június 21-én született meg Kondákor Zsófia színésznővel közös gyereke, Katja.

2015. januárjában derült ki, hogy pályát módosítana, ugyanis beadta pályázatát a Kolibri Színház igazgatói posztjára.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Agytorna 13. forduló: mi van a képen? Mikor van Rozália névnap? Hogyan írjuk helyesen: sietve vagy síetve? Márton családnév – mi az eredete, jelentése? Keresztrejtvény – 16.06.29. Keresztrejtvény – 07.13. Keresztrejtvény – 16.04.11. Mikor van Sámuel névnap? Fülöp családnév – mi az eredete, jelentése? Mikor van Klétusz névnap?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.