Hol lesz az egy négyzetméterre jutó celebek száma a legnagyobb 2016. február 13-án?

A Story gálán, amit a Startlap is közvetít.

story gála1

Ennyi celebet máshol sehol nem lát egyszerre. Kövesse velünk élőben a 17. Story Gálát 18.00 órától.

Kik lesznek az idén ötcsillagos sztárok? Ki milyen ruhában vonul be a Corinthia Hotel dísztermébe? Idén ki lesz a meglepetésvendég? Szombat este kiderül.
Február 13-án profi páros vezeti Magyarország legcsillogóbb sztáreseményét, a 17. Story Gálát: Erős Antónia, aki ismét vállalta az esemény háziasszonyának szerepét, és Till Attila, aki először celebrálja a díjátadót. Öt év után új tervezésű díjakat vehetnek át a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán a művészet, a média és a sport legkiválóbb képviselői. Az új, letisztult dizájnt Bihari Kristóf üvegtervező iparművész álmodta meg. A kuratóriumot 2016-ban Kovács Ági olimpiai bajnok úszó, Miklósa Erika énekesnő, Pataki Ági modell és filmproducer, Kulka János színművész és Vitray Tamás televíziós személyiség alkotja.
Este az is kiderül, ki az a nemzetközileg ismert sztárfellépő, aki a díjátadó előtt szórakoztatja majd a közönséget.

A Startlapon 18.00 órától élőben követheti a sztárok és hírességek lépéseit.Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Agytorna 28. forduló: Láttam már valahol… Hogyan írjuk helyesen: idézet vagy ídézet? Szabad-e osztálypénzt szedni az iskolákban, óvodákban? Mi az HBO GO? Hogyan írjuk helyesen: guggol vagy gugol? Étteremben egy nő észreveszi, hogy elmaszatolódott a rúzs, hol szedi rendbe? Mikor van Móric névnap? Keresztrejtvény – 16.04.09. Agytorna 245. forduló Hogyan írjuk helyesen: még egy vagy mégegy?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.