Hogy néz ki a vérmókus?

A legenda szerint olyan, mint a bal oldalon

az igazság viszont a jobb oldali.

 

vermokus

Egészen 2015. szeptemberéig kellett várni arra, hogy levideózzák a helyiek szerint valójában vámpír állatot, ami szarvasokra és más élőlényekre vadászik, és kiszívja a vérüket.

Andrew Marshall, a Michigani Egyetem biológusa és kollégái nemrég 35 videokamerát állítottak fel az indonéziai Gunung Palung Nemzeti Park területén, hogy végre lencsevégre kapják.

Mindez azért is érdekes, mert semmit nem tudnak a biológusok a Rheithrosciurus macrotis néven ismert állatról.

A fényviszonyok miatt infravörös kamerákkal készítették az alábbi videót. A denevérére hasonlító, hegyes fülekkel és nagy bolyhos farokkal rendelkező mókus éppen nem egy szarvas vérét szívta, hanem a földön kutatott élelem után. 

  

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Adj címet a képnek 112. forduló – “Best of” Hogyan írjuk helyesen: főz vagy föz? Honnan ered a LEGO neve? Keresztrejtvény – 10.13. Szeptember 14. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: fullajtár vagy fullalytár? December 27. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: harmonikázik vagy harmónikázik? Hogyan írjuk helyesen: bokszol vagy boxol? Keresztrejtvény – 07.18.

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 2 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  1. Ijesztgetünk. Van, akit lehet. Olyannal főleg, akit még soha senki nem látott, de hallott róla VALAHOL, VALAKITŐL. Természetesen a láthatatlan embertől a soha nem volt helyen.
    De hidd el, mert olyan mondta, aki köztiszteletben áll. A középkorban a hitetlent pedig megmelegítették úgy, hogy soha többé nem fázott. A többiek meg reszkettek, de nem a hidegtől.