Hogy néz ki a vérmókus?

A legenda szerint olyan, mint a bal oldalon

az igazság viszont a jobb oldali.

 

vermokus

Egészen 2015. szeptemberéig kellett várni arra, hogy levideózzák a helyiek szerint valójában vámpír állatot, ami szarvasokra és más élőlényekre vadászik, és kiszívja a vérüket.

Andrew Marshall, a Michigani Egyetem biológusa és kollégái nemrég 35 videokamerát állítottak fel az indonéziai Gunung Palung Nemzeti Park területén, hogy végre lencsevégre kapják.

Mindez azért is érdekes, mert semmit nem tudnak a biológusok a Rheithrosciurus macrotis néven ismert állatról.

A fényviszonyok miatt infravörös kamerákkal készítették az alábbi videót. A denevérére hasonlító, hegyes fülekkel és nagy bolyhos farokkal rendelkező mókus éppen nem egy szarvas vérét szívta, hanem a földön kutatott élelem után. 

  

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Keresztrejtvény – 16.08.23. Mikor van Levente névnap? Agytorna 15. forduló: mi van a képen? Hogyan írjuk helyesen: kitűző vagy kitüző? Mikor van Andrea névnap? Agytorna 144. forduló Mikor van Vitália névnap? Szeptember 8. – miről nevezetes? Milyen névnapok vannak szeptemberben? Hogyan írjuk helyesen: Strasbourg vagy Strasburg?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 2 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  1. Ijesztgetünk. Van, akit lehet. Olyannal főleg, akit még soha senki nem látott, de hallott róla VALAHOL, VALAKITŐL. Természetesen a láthatatlan embertől a soha nem volt helyen.
    De hidd el, mert olyan mondta, aki köztiszteletben áll. A középkorban a hitetlent pedig megmelegítették úgy, hogy soha többé nem fázott. A többiek meg reszkettek, de nem a hidegtől.