Mik a leggyakoribb kérdések a Startlap Agytorna játékkal kapcsolatban?

 1. “A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” üzenetet kapok, miért?

   

 2. Nem jelenik meg a hozzászólásom, pedig jó megfejtést írtam, miért?

   

 3. “Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.” , miért?

   

 4. Én írtam be először a helyes választ, láttam, hogy senki más nem tudta, miért nem nyertem?

   

 5. Én írtam be először a helyes megfejtést, miért nem nyertem?

   

 6. Miért látom a jó megfejtést, amit én írtam, mikor a játékszabályban az van, hogy a helyes válaszok csak a forduló zárása után jelennek meg?

RÖVID JÁTÉKSZABÁLYZAT

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket is várjuk tisztelettel, és a a “Jobban tudom!” linkre kattintva juttathatod el hozzánk (az olvasó kutya alatt kicsivel jobbra).
 • A másokat sértő, gyalázkodó, rosszindulatú, obszcén hozzászólások beküldőit külön értesítés nélkül töröljük.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Augusztus 29. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: pozitív vagy pozitiv? Agytorna 21. forduló: képrejtvény! Mikor van Örkény névnap? Keresztrejtvény – 16.04.21. Mennyi a teleportálás világrekordja? Agytorna 112. forduló Február 19. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: huzatos vagy húzatos? Július 5. – miről nevezetes?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 0 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.