Mi a címe a képnek?

A fordulót 2016. április 13., 7 órakor lezártuk.

A nyertes cím:

“A főnök azt mondta, érezzem otthon magam munka közben is.”

A nyertes: Csaba

Gratulálunk, és köszönjük minden résztvevőnek a játékot!

Funny business woman looking surprised or astonished

Beküldési határidő: 2016. április 13., (szerda) reggel 7 óra.

A korábbi fordulók az aktuális játékkal együtt itt találhatók.

 

* A játékszabály egyszerű

Játékunkban Te vagy a szerző. A lap alján hozzászólásban írd meg, milyen címet, vagy képaláírást adnál a fotónak.

A legtalálóbb, legérdekesebb, legszórakoztatóbb szöveget fordulónként (naponta) egy Bubba-párnával jutalmazzuk.

FONTOS! A hozzászólásokat moderáljuk, ez változó időt vesz igénybe – van, hogy egy friss komment szinte azonnal, van, hogy csak órákkal múlva válik láthatóvá a többi játékos számára. Minden beérkező hozzászólás részt vesz a játékban, ami a forduló zárása előtt beérkezik (azok is, amik csak esetlegesen nagyobb késéssel kerülnek ki az oldalra). Az “A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” felirat csak azt jelzi, hogy még nem hagyta jóvá a szöveget a moderátor – ez nem probléma, legkésőbb a forduló zárásáig minden szöveg kikerül az oldalra, és részt vesz a játékban.

A játék végén a nyertes cím kerül a kép fölé. Egy játékos több címjavaslatot is küldhet. Ha “véletlenül” ketten is ugyanazt javasolták, akkor a korábbi számít.

A hozzászólásban nem muszáj az igazi nevedet megadni. Az email-t viszont töltsd ki jól, hogy legyen hova küldeni a nyereményt, ha Te nyersz. (Az emailt csak mi fogjuk látni.)

A forduló zárásának időpontja egybeesik a beküldési határidővel. A nyertesek kihirdetése és az új forduló indítása a forduló zárásának időpontja után egy órán belül történik.

Korábbi játékaink

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához!

Részletes játékszabályzat

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: mellékhelyiség vagy mellékhelység? Milyen eredetű a láda szavunk? Hogyan írjuk helyesen: forróvérű vagy forró vérű? Hogyan írjuk helyesen: között vagy közöt? Moderna-vakcina: mit kell tudni az oltásról? Október 19. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: húzatva vagy huzatva? Keresztrejtvény – 16.04.27. Mi a címe a képnek? Mikor van Anita névnap?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 109 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Tehát akkor nyissa ki a száját, tartsa oda a csészét, oké eddig megvan, most lassan döntse maga felé, de ne túl gyorsan…..

 2. Reggeli szépségtippek 3 lépésben:
  1.Friss frizura
  2.Napindító kávé
  3.Ránceltüntető arctorna

 3. Arcgimnasztika,szemtorna,kávé,levélváltás,haj-csavarás…csak kihúzom valahogy estig!

 4. “Te jó ég, ezek az idei trendi szemöldökök? Rögtön rohanok is a kozmetikusomhoz vàltani!”

 5. De,hisz ez ott…de,hisz ez ott…! Na, neee…! De, mégis..,de neeem ! Ezt nem hiszem el ! Aztaaa..! Nahát ilyet ! Hát ez, bámulatos !
  EZ ÉN VAGYOK !

 6. De,hisz ez ott…de,hisz ez ott…! Na neee…! De,mégis.., de neeem ! Ezt nem hiszem el ! Aztaaa..! Nahát ilyet ! Hát ez, bámulatos !

 7. Jaj nekem, elfáradtam ebben a nagy információ-áramlásban! Egyszerre tudtam meg, hogy vasárnap F1 futam lesz, kinyitnak a boltok, nem tudom eldönteni, hogy Petivel, vagy Józsival randizzak, a fekete kávé nagyon egészséges, de közben szörnyen nézek ki ezekkel az ódivatú csavarókkal, meg a rúzsom színe is kiment a divatból!

 8. Kati most vette észre, hogy elfelejtette kivenni a hajcsavarót, mielőtt munkába indult.