Mi a címe a képnek?

A fordulót 2016. április 12., 7 órakor lezártuk.

A nyertes cím:

“Ki meri azt mondani, hogy a szőrös mellkas már nem vonzó?”

A nyertes: Stavanger

Gratulálunk, és köszönjük minden résztvevőnek a játékot! 

adj-cimet-283

Beküldési határidő: 2016. április 12., (kedd) reggel 7 óra.

A korábbi fordulók az aktuális játékkal együtt itt találhatók.

 

* A játékszabály egyszerű

Játékunkban Te vagy a szerző. A lap alján hozzászólásban írd meg, milyen címet, vagy képaláírást adnál a fotónak.

A legtalálóbb, legérdekesebb, legszórakoztatóbb szöveget fordulónként (naponta) egy Bubba-párnával jutalmazzuk.

FONTOS! A hozzászólásokat moderáljuk, ez változó időt vesz igénybe – van, hogy egy friss komment szinte azonnal, van, hogy csak órákkal múlva válik láthatóvá a többi játékos számára. Minden beérkező hozzászólás részt vesz a játékban, ami a forduló zárása előtt beérkezik (azok is, amik csak esetlegesen nagyobb késéssel kerülnek ki az oldalra). Az “A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” felirat csak azt jelzi, hogy még nem hagyta jóvá a szöveget a moderátor – ez nem probléma, legkésőbb a forduló zárásáig minden szöveg kikerül az oldalra, és részt vesz a játékban.

A játék végén a nyertes cím kerül a kép fölé. Egy játékos több címjavaslatot is küldhet. Ha “véletlenül” ketten is ugyanazt javasolták, akkor a korábbi számít.

A hozzászólásban nem muszáj az igazi nevedet megadni. Az email-t viszont töltsd ki jól, hogy legyen hova küldeni a nyereményt, ha Te nyersz. (Az emailt csak mi fogjuk látni.)

A forduló zárásának időpontja egybeesik a beküldési határidővel. A nyertesek kihirdetése és az új forduló indítása a forduló zárásának időpontja után egy órán belül történik.

Korábbi játékaink

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához!

Részletes játékszabályzat

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: jólesik vagy jól esik? Mikor van Norbert névnap? A karácsony az nagybetű? Óraátállítás 2022: mikor kell átállítani az órákat ősszel? Június 26. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: hirdetés vagy hírdetés? Február 21. – miről nevezetes? Mi a címe a képnek? Mikor van Valéria névnap? Magyar családnév – mi az eredete, jelentése?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 180 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  1. Ki volt az a normálatlan aki azt mondta,hogy az uborkától majd jobban látok? Üzenem neki,hogy most éppen semmit sem látok…

  2. Muszáj formába hozni magam, hisz én leszek a kövekező reklámban a “macskusz-házikusz-kitekattusz”!

  3. Tudna nekem segíteni valaki? 3 fordulóval ezelőtt az én címadásom nyert. A játékszabályban az van, hogy e-mailben értesítenek hogy kapom meg a párnát. Eddig még semmiféle értesítést nem kaptam. A szíves tájékoztatást előre is köszönöm!

  4. Az állatorvosom azt mondta lazítsak egy kicsit,mert stresszes vagyok az egerek kergetésétől. Igaza volt,jó ez a lazítás.

  5. Nagy kérdés, hogy milyenné plasztikáztassam magam. Mint Garfield, vagy mint Tom? Esetleg Lukrécia, vagy Safranek? Mirr Murr vagy Sicc? Megvan! Csizmás kandúr a Shrekből. Kérhetnék egy laptopot? Meg kell néznem sürgősen valamit.

  6. Nagy dilemma ez a tejfürdő, mivel fürödni utálok, de a tejet imádom. Hogy is legyen…..

  7. Majd küldök egy hálaegeret annak az újságírónak, aki a macskák kötelező kényeztetéséről írt. A gazdi olvasta a neten és szerencsére egyből bevette.

  8. Ha kijövök a szoláriumból, mindig kérek egy friss ubis pakolást, aztán jöhet a manikür, pedikűr!

  9. Na végre bevette a gazdi, hogy én egy ritka egyiptomi fáraómacska vagyok és nekünk alanyi jogon jár a tartósító kezelés.