Mi a címe a képnek?

A fordulót 2016. január 14., 7 órakor lezártuk.

A nyertes cím:

“Elküldték MR-re, de ő elment amarra.

A nyertes: Maya

Gratulálunk, és köszönjük minden résztvevőnek a játékot!

adj-cimet-219

 

Beküldési határidő: 2016. január 15., (péntek) reggel 7 óra.

A korábbi fordulók az aktuális játékkal együtt itt találhatók.

 

* A játékszabály egyszerű

Játékunkban Te vagy a szerző. A lap alján hozzászólásban írd meg, milyen címet, vagy képaláírást adnál a fotónak.

A legtalálóbb, legérdekesebb, legszórakoztatóbb szöveget fordulónként (naponta) egy Bubba-párnával jutalmazzuk.

FONTOS! A hozzászólásokat moderáljuk, ez változó időt vesz igénybe – van, hogy egy friss komment szinte azonnal, van, hogy csak órákkal múlva válik láthatóvá a többi játékos számára. Minden beérkező hozzászólás részt vesz a játékban, ami a forduló zárása előtt beérkezik (azok is, amik csak esetlegesen nagyobb késéssel kerülnek ki az oldalra). Az “A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” felirat csak azt jelzi, hogy még nem hagyta jóvá a szöveget a moderátor – ez nem probléma, legkésőbb a forduló zárásáig minden szöveg kikerül az oldalra, és részt vesz a játékban.

A játék végén a nyertes cím kerül a kép fölé. Egy játékos több címjavaslatot is küldhet. Ha “véletlenül” ketten is ugyanazt javasolták, akkor a korábbi számít.

A hozzászólásban nem muszáj az igazi nevedet megadni. Az email-t viszont töltsd ki jól, hogy legyen hova küldeni a nyereményt, ha Te nyersz. (Az emailt csak mi fogjuk látni.)

A forduló zárásának időpontja egybeesik a beküldési határidővel. A nyertesek kihirdetése és az új forduló indítása a forduló zárásának időpontja után egy órán belül történik.

Korábbi játékaink

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához!

Részletes játékszabályzat

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Agytorna 49. forduló Hogyan írjuk helyesen: demokrácia vagy demokrácija? Hogyan írjuk helyesen: javít vagy javit? Hogyan írjuk helyesen: kínál vagy kinál? Keresztrejtvény – 16.01.03. Mikor van Márk névnap? Mikor van Brigitta névnap? Június 25. – miről nevezetes? Agytorna 9. forduló: mi van a képen? Mi köze a bárányhimlőnek a bárányokhoz?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 201 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Apám felvilágosított. Mindent elmondott a virágokról,lepkékről,madarakról. A hazug! 28 éves koromig egy harkállyal jártam!

 2. Könnyezem, vagy csak a füst szállt a szemembe,nem tudom!Valaki elment akit én most is szeretek nagyon!

 3. Pedig a “keresztapus” megígérte, hogy enyém lesz a megpályázott csili-vili kastély meg a hozzá tartozó 500 hektár fődecske. Brühühü …

 4. Így erzed magad mikor nem kapsz időpontot a szépségszalonba mert valaki beelőzött, és csak a másik fodrászhoz tudsz menni pedig azt nem szereted mert a múltkor sem találta el hajszined pedig te nem ilyet akartál.

 5. Nem kaptam trafikot, nem nyertem a földpályázaton se, engem senki nem értesített, mielőtt csőbe ment a Questor, és nem sikerült belvárosi ingatlant se vennem tizedáron!… Vajon mi a baj velem??? Pedig én úgy szeretem az olyan országokat, ahol a reformok működnek!!… 🙁

 6. Donna Esperanza EugéniaSanchez Rodrigez örökbefogadott lánya,Luisa, megcsalta a súlyosan beteg Don Pedro Bernardó Gonzalest!

 7. “De anya, én MeLeG vagyok!”
  “Kisfiam, sötétben minden tehén fekete.., majd a Józsira gondolsz közben.”

 8. -“De anya, én meleg vagyok.”
  -“Tudom, kisfiam… a házassági szerződés 2 évre szól, annyit meg kibírsz. Ha pedig az ara belehal a szülésbe, nem kell annyit várni.”

 9. Azt mondják az igazság odaát van, de én ideát vagyok. És odaátról még senki nem jött ide elmondani, hogy tényleg ott van e az igazság.

 10. Én mindenkiben csalódtam, nem sajnált senki, a szívemről ha daloltam, csak néztek rám……

 11. Miért? Mondd miért pazaroltad el a finom babot babsalátának, amikor babgulyást is főzhettél volna belőle?

 12. Hiába küzdöttem Joey csak összejött Pacey-vel én meg kereshetek új haverokat 🙁

 13. Itt hagytak a haverok,csak addig voltam jó amíg volt az Erzsébet utalványomból. 🙁