Mi a címe a képnek?

A fordulót 2015. november 6., 7 órakor lezártuk.

A nyertes cím:

“Ma reggel 7-kor nagyot zuhant a Nike.”

A nyertes: oldspeky

Gratulálunk, és köszönjük minden résztvevőnek a játékot!

adj-cimet-172

Beküldési határidő: 2015. november 6., (péntek) reggel 7 óra.

A korábbi fordulók az aktuális játékkal együtt itt találhatók.

 

* A játékszabály egyszerű

Játékunkban Te vagy a szerző. A lap alján hozzászólásban írd meg, milyen címet, vagy képaláírást adnál a fotónak.

A legtalálóbb, legérdekesebb, legszórakoztatóbb szöveget fordulónként (naponta) egy Bubba-párnával jutalmazzuk.

FONTOS! A hozzászólásokat moderáljuk, ez változó időt vesz igénybe – van, hogy egy friss komment szinte azonnal, van, hogy csak órákkal múlva válik láthatóvá a többi játékos számára. Minden beérkező hozzászólás részt vesz a játékban, ami a forduló zárása előtt beérkezik (azok is, amik csak esetlegesen nagyobb késéssel kerülnek ki az oldalra). Az “A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” felirat csak azt jelzi, hogy még nem hagyta jóvá a szöveget a moderátor – ez nem probléma, legkésőbb a forduló zárásáig minden szöveg kikerül az oldalra, és részt vesz a játékban.

A játék végén a nyertes cím kerül a kép fölé. Egy játékos több címjavaslatot is küldhet. Ha “véletlenül” ketten is ugyanazt javasolták, akkor a korábbi számít.

A hozzászólásban nem muszáj az igazi nevedet megadni. Az email-t viszont töltsd ki jól, hogy legyen hova küldeni a nyereményt, ha Te nyersz. (Az emailt csak mi fogjuk látni.)

A forduló zárásának időpontja egybeesik a beküldési határidővel. A nyertesek kihirdetése és az új forduló indítása a forduló zárásának időpontja után egy órán belül történik.

Korábbi játékaink

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához!

Részletes játékszabályzat

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: régió vagy régio? Agytorna 50. forduló Hogyan írjuk helyesen: ifjúság vagy ifjuság? Hogyan írjuk helyesen: sittől vagy sitt-től? Agytorna 41. forduló Agytorna 47. forduló Cékla fagyasztása: hogyan fagyasztható, meddig ehető a cékla? Július 6. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: dörgöl vagy dörgől? Koronavírus-járvány Magyarországon

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 233 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  1. Jól sikerült a fizika kísérlet. a tetőről ledobott labda szerencsére senkiben nem tett kárt. Egyébként mi is a neve a biztosítónknak?

  2. Minden másfél millió forintnál többe kerülő új gépkocsinak EZ LEGYEN A SORSA A GYÁRBÓL KIKERÜLVE !!!

  3. A felcsúti Maradona ezt a magaslabdát sem tudta levenni, TAO-s kakadémiák ide, MET-es Garincsa-milliárdok oda. A pályamunkás, aki kiröhögte az edzést látva, már a putyini Gulágon rohad …

  4. Bocsi apa! Csak egy ici-picit nagyot rúgtam a labdába. Remélem nem haragszol, végül is csak az új kocsinkat törtem össze.

  5. Repül a nehéz “labda”: ki tudja, hol áll meg?
    Ki tudja, hol áll meg s kit hogyan talál meg?

  6. Brontosaurus! Téged választalak!
    (Ezzel a szöveggel hívták elő a pokémonokat a labdáikból)