Mi a címe a képnek?

A fordulót 2015. november 4., 7 órakor lezártuk.

A nyertes cím:

“Nézd Woody, az új tévénken már 3D-ben is nézhetjük a Szulejmánt.”

A nyertes: balabala33

Gratulálunk, és köszönjük minden résztvevőnek a játékot!

adj-cimet-170

Beküldési határidő: 2015. november 4., (szerda) reggel 7 óra.

A korábbi fordulók az aktuális játékkal együtt itt találhatók.

 

* A játékszabály egyszerű

Játékunkban Te vagy a szerző. A lap alján hozzászólásban írd meg, milyen címet, vagy képaláírást adnál a fotónak.

A legtalálóbb, legérdekesebb, legszórakoztatóbb szöveget fordulónként (naponta) egy Bubba-párnával jutalmazzuk.

FONTOS! A hozzászólásokat moderáljuk, ez változó időt vesz igénybe – van, hogy egy friss komment szinte azonnal, van, hogy csak órákkal múlva válik láthatóvá a többi játékos számára. Minden beérkező hozzászólás részt vesz a játékban, ami a forduló zárása előtt beérkezik (azok is, amik csak esetlegesen nagyobb késéssel kerülnek ki az oldalra). Az “A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” felirat csak azt jelzi, hogy még nem hagyta jóvá a szöveget a moderátor – ez nem probléma, legkésőbb a forduló zárásáig minden szöveg kikerül az oldalra, és részt vesz a játékban.

A játék végén a nyertes cím kerül a kép fölé. Egy játékos több címjavaslatot is küldhet. Ha “véletlenül” ketten is ugyanazt javasolták, akkor a korábbi számít.

A hozzászólásban nem muszáj az igazi nevedet megadni. Az email-t viszont töltsd ki jól, hogy legyen hova küldeni a nyereményt, ha Te nyersz. (Az emailt csak mi fogjuk látni.)

A forduló zárásának időpontja egybeesik a beküldési határidővel. A nyertesek kihirdetése és az új forduló indítása a forduló zárásának időpontja után egy órán belül történik.

Korábbi játékaink

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához!

Részletes játékszabályzat

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: egyezőség vagy eggyezőség? Juhász családnév – mi az eredete, jelentése? Agytorna 19. forduló: képrejtvény! Mi az a HDL-koleszterin? Mikor van Pál névnap? Keresztrejtvény – 16.08.20. Mikor van Ella névnap? Hogyan írjuk helyesen: menny (mennyország) vagy meny? Mi a címe a képnek? Mi történik, ha kólával mosol hajat?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 112 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Íme az egész falas érintő képernyő…egy ujjal koppintunk,kettővel húzunk ,hárommal,nagyítunk,jobb sarok ,bal sarok ,közép,átló,le ,fel oldalt és keresztbe ugye milyen egyszerű???

 2. Na szóval…. mész egyenesen, aztán a kettétört fánál jobbra fordulsz, aztán tíz lépés után balra, majd megint jobbra, vagy esetleg balra…. na mindegy, úgyis megtalálod.

 3. _Mivel a földön minden parcella eladásra került,a Marson ajánlok Magának príma legelőket!

 4. A.”Hörcsögpofa” Vajna producer új, közpénzből finanszírozott filmje a mozikban!
  “Azt a három sz.í.r gyereket, amelyik fennakadt a dlótkelítésen, levadászom én; az af.gán anya a kölkeivel a tied.” Jegyek már csak korlátozott számban kaphatóak, az első sorokban a kormány tagjai és a magyar katolikus egyház vezérkara pattogtatja a kukoricát.

 5. Andrew “TV2” ”Hörcsögpofa” V. producer új, közpénzből finanszírozott filmje a mozikban!
  “Azt a három szír gyereket, amelyik fennakadt a dlótkelítésen, levadászom én; az afgán anya a kölkeivel a tied.” Jegyek már csak korlátozott számban kaphatóak, az első sorokban a kormány tagjai és a magyar katolikus egyház vezérkara pattogtatja a kukoricát.

 6. A.”Hörcsögpofa” Vajna producer új, közpénzből finanszírozott filmje a mozikban!
  “Azt a három szír gyereket, amelyik fennakadt a dlótkelítésen, levadászom én; az afgán anya a kölkeivel a tied.” Jegyek már csak korlátozott számban kaphatóak, az első sorokban a kormány tagjai és a magyar katolikus egyház vezérkara pattogtatja a kukoricát.

 7. -A csillagos ég a határ gyere repülj velem!
  -A kalapom az én drága kalapom!
  -Hahó hallod amit mondok?
  -A kalapom az én drága kicsi cuki kalapom!Elveszett.
  – Mi ja igen ja aha.-mondta unott fejjel de látszott hogy nem is ezzel foglalkozik.

 8. Akkor mától nem ehetsz fehér kenyeret, csak teljeskiőrlésűt. Nem ehetsz cukrost, csak édesítőst. Amit eddig szerettél, azt mostantól soha többet nem eheted. És így egészséges leszel. Nem leszel boldog, de egészségesen lehetsz hosszú életű, szomorú ember.

 9. És ez itt a sheriff paripa. Az összes eddigi elődje erről leesve vesztette életét, rendkívül fiatalon. Reméljük maga ügyesebb lesz.

 10. Tudom,hogy 200 ezer+ rezsi kicsit soknak tűnik,de nézze ezt a panorámát a robot lakótelepre!