Én írtam be először a helyes választ, láttam, hogy senki más nem tudta, miért nem nyertem?

A játékszabály idevágó pontjai szerint:

Arra, hogy miért tűnt úgy, hogy Te egyedül tudtad a helyes választ, ez a magyarázat:

“A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed.”

Ez azt jelenti, hogy a forduló lezárásáig csak azokat a hozzászólásokat látod, amelyek helytelenek. Ez azért van így, mert mindenkinek meg szeretnénk adni az esélyt, hogy gondolkodjon, és magától rájöjjön a megfejtésre. Ha a hozzászólásod hosszabb ideje moderációra várakozik, valószínűleg helyes a megfejtésed, vagy a helyes megoldáshoz közeli megfejtést írtál. Az, hogy számodra úgy tűnik, hogy az adott fordulóban még senki nem írt helyes választ, nem jelenti, hogy valóban így van, hiszen a fent említett okból a helyes megfejtések számodra a forduló zárásáig “láthatatlanok”. A forduló lezárása után természetesen a beérkezés sorrendjében megjelenítjük az összes választ.

Fontos tudni továbbá, hogy:

“Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.”

Tehát nem a leggyorsabb nyer, hanem véletlenszerű sorsolás útján az összes helyes válasz közül kerülnek ki a nyertesek.

 

TOVÁBBI GYAKORI KÉRDÉSEK A STARTLAP AGYTORNA JÁTÉKKAL KAPCSOLATBAN

“A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” üzenetet kapok, miért?

Nem jelenik meg a hozzászólásom, pedig jó megfejtést írtam, miért?

“Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.” , miért?

Én írtam be először a helyes választ, láttam, hogy senki más nem tudta, miért nem nyertem?

Én írtam be először a helyes megfejtést, miért nem nyertem?

Miért látom a jó megfejtést, amit én írtam, mikor a játékszabályban az van, hogy a helyes válaszok csak a forduló zárása után jelennek meg?

 

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani a minden feladvány alatt megtalálható rövid játékszabályt. Kérjük, szánj pár percet az elolvasására, mert mindent megtudhatsz belőle, és max. 5 percet vesz igénybe. Az egyszerűség kedvéért ide is bemásoljuk:

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI RÖVIDEN

Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket is várjuk tisztelettel, és a a “Jobban tudom!” linkre kattintva juttathatod el hozzánk (az olvasó kutya alatt kicsivel jobbra).
A másokat sértő, gyalázkodó, rosszindulatú, obszcén hozzászólások beküldőit külön értesítés nélkül töröljük.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Illem: Két nőt merről kísér egy férfi? Keresztrejtvény – 16.07.14. Hogyan írjuk helyesen: bátorít vagy bátorit? Mikor van Armand névnap? Mikor van Kelemen névnap? Mikor van Lea névnap? Hogyan írjuk helyesen: forr vagy for? Hogyan írjuk helyesen: egyértelmű vagy egyértelmü? Keresztrejtvény – 11.25. Mikor van Adrienn névnap?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.