Én írtam be először a helyes megfejtést, miért nem nyertem?

Engedd meg, hogy idézzük a rövid játékszabályzat ide vágó pontját, mely elolvasható minden feladvány alatt.

“A Startlap Agytorna játékban fordulónként két játékos Bubba-párnát nyer. A nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.”

Tehát nem a leggyorsabb nyer, hanem véletlenszerű sorsolás útján az összes helyes válasz közül kerülnek ki a nyertesek.

 

TOVÁBBI GYAKORI KÉRDÉSEK A STARTLAP AGYTORNA JÁTÉKKAL KAPCSOLATBAN

“A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” üzenetet kapok, miért?

Nem jelenik meg a hozzászólásom, pedig jó megfejtést írtam, miért?

“Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.” , miért?

Én írtam be először a helyes választ, láttam, hogy senki más nem tudta, miért nem nyertem?

Én írtam be először a helyes megfejtést, miért nem nyertem?

Miért látom a jó megfejtést, amit én írtam, mikor a játékszabályban az van, hogy a helyes válaszok csak a forduló zárása után jelennek meg?

 

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani a minden feladvány alatt megtalálható rövid játékszabályt. Kérjük, szánj pár percet az elolvasására, mert mindent megtudhatsz belőle, és max. 5 percet vesz igénybe. Az egyszerűség kedvéért ide is bemásoljuk:

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI RÖVIDEN

  • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
  • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
  • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
  • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
  • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
  • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
  • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket is várjuk tisztelettel, és a a “Jobban tudom!” linkre kattintva juttathatod el hozzánk (az olvasó kutya alatt kicsivel jobbra).
  • A másokat sértő, gyalázkodó, rosszindulatú, obszcén hozzászólások beküldőit külön értesítés nélkül töröljük.
  • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Agytorna 52. forduló Ötöslottó nyerőszámok a 8. játékhéten 2016-ban Hogyan írjuk helyesen: feltűnő vagy feltünő? Fodor családnév – mi az eredete, jelentése? Hogyan írjuk helyesen: impulzív vagy impulziv? Hogyan írjuk helyesen: indítvány vagy inditvány? Mikor van Ella névnap? Hogyan írjuk helyesen: bőrös vagy börös? Hogyan írjuk helyesen: hozzá vagy hozá? Hogyan írjuk helyesen: húzatva vagy huzatva?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 2 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.