Agytorna 85. forduló

A fordulót 2016. január 22., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

Nagy László, kézilabdázó

 

NYERTESEINK:

ivika

Matild

 

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

 

Ki látható az alábbi képkivágáson? Ha kitalálod, hogy ki az, Bubba párnát nyerhetsz. 


agytorna-85
 
Beküldési határidő:

2016. január 22. (péntek), 07:30

Ha nem jelenik meg a hozzászólásod, és szeretnéd tudni, hogy ez miért van, kérjük, olvasd el a szabályokat a kép alatt!

 

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi képrejtvények oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Keresztrejtvény – 16.07.26. Mi a címe a képnek? Agytorna 233. forduló Hogyan írjuk helyesen: lakályos vagy lakájos? Hogyan írjuk helyesen: gallyaz vagy gajjaz? Hogyan írjuk helyesen: helyszíni vagy helyszini? Keresztrejtvény – 16.06.18. Kik a legnépszerűbb női nőgyógyászok Budapesten? Mi köze van a Nutellának a háborúhoz? Agytorna 48. forduló

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1139 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Kisfejű Nagyfejű Zordonbordon (természetesen a négyszögletű kerek erdőből)

 2. Kedves játékostársaim.

  Az előző játékot az utolsó percig végigkísértem. A megfejtésem (mint utólag kiderült) jó volt. A megfejtés pillanatától ki volt írva a nevem (megfejtésem) mellé “a megfejtés moderálásra vár”
  Végignéztem az előzőeket és nem volt hasonló. Megpróbáltam még egyszer elküldeni nem fogadta el “már küldtek hasonló megfejtést”
  Következésképpen itt nem fog nyerni soha senki. Persze ki van írva a “nyertesek” neve a nyilvánvalóan mindkettő FAL név.

  1. Én pontosan ugyanígy jártam néhány héttel ezelőtt, azóta sem tudom, hogy miért… 🙁

  2. “a megfejtés moderálásra vár” azt csak Te látod.
   “már küldtek hasonló megfejtést” Változtass nevet.

  3. Na akkor elmondom, hogy szerintem mi a helyzet. Ha nem írja ki a válaszodat az azért van, mert eltaláltad. Nem akar másoknak “sugallatot” adni ha elolvassa a jó tippedet, hogy -jéé, ez tényleg ő-…

  4. Pontosan ez történt velem is és nem is egyszer! Pl. éppen a mostani rejtvénynél is… moderálásra vár, aztán meg szépen el is tünt. Nem kell nekem a párna, de szívesen átadnám valakinek, akinek az unokája, vagy pici gyereke van.

 3. Az elhízott kerek pof#át és a vsz. a fődpályázaton magát genn@yesre nyerő könnyes tekintetet elnézve csakis a világ leggazdagabb és legtehetségesebb gázszerelője lehet, Lőrincke.

 4. Tisztelt Startlap, Agytorna! Már másodszor küldök be helyes megfejtést, és mégis kitalált nevek viselői a nyertesek (ellenőriztem). MIÉRT? Ramszesz fáraó, macskagyökér

  1. Kedves Zsuzsa!
   Nem kötelező a saját nevedet beírni, hisz láthatod, hogy itt szinte mindenki fantázianevet használ! A lényeg, hogy az emailcímed legyen valódi. Ott kapod majd az értesítést, hogy megnyerted a Bubba párnát! Sok szerencsét!

 5. … szerintem minden nap látom valamelyik filmben, mégsem ugrik be, hogy kié ez a szempár… 🙂 Erre mondják, hogy öregszünk??? 🙂