Agytorna 51. forduló

A fordulót 2015. szeptember 22., 07:30-kor lezártuk.

Megfejtés:

BATMAN

NYERTESEINK:

Kate

kitkat

 

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

 

Milyen logó részlete látható a képen? Ha kitalálod, Bubba párnát nyerhetsz.

 

Beküldési határidő (időpontváltozás!):

2015. szeptember 22. (kedd), 07:30
Ha nem jelenik meg a hozzászólásod, és szeretnéd tudni, hogy ez miért van, kérjük, olvasd el a szabályokat a kép alatt!

 

agytorna-51

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi képrejtvények oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

November 29. – miről nevezetes? Agytorna 204. forduló Mi a címe a képnek? Keresztrejtvény – 12.26. Keresztrejtvény – 16.08.09. Szeptember 1. – miről nevezetes? Keresztrejtvény – 16.08.20. Hogyan írjuk helyesen: sújtson vagy súlytson? Mi a címe a képnek? Mikor van Karolina névnap?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 629 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Tisztelt Szerkesztőség,

  Érdeklődnék, hogy hol lehet a rendszerben a hiba? 1. kis és nagybetű különbséggel kétszer is elfogadta a rendszer a helyes megoldásomat:
  Kovács Mária szerint:
  2015-09-18 – 08:29 illetve Kovács Mária szerint:
  2015-09-21 – 12:58
  Próbáltam mindezt azért, mivel az első esetében (és a másodikban is) a rendszermoderációra várakozás felirat 3 nap után is látható volt.
  Szóval valahol szerintem valami nem működik……

  Köszönöm.

 2. Érdekes!!!
  A megfejtésem már így zárás után is, még mindig moderációra várakozik. A nyertesek nevét, megfejtését nem találom. Hogy lehetséges ez?

 3. Nos… azért kell ez a “Nem vagyok robot”, hogy igazold: ember vagy, valódi játékos, nem pedig ráérő és hozzáérő honfitársunk egyik kisügyes programja, aminek a segítségével számtalan különféle névvel játszhat és nagyobb eséllyel nyerhet.

 4. Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került. Ez a hibaüzenet akkor is jön ha elsőre írtam be a választ. Miért?

 5. Édes kezdetek!

  Ez a kényszerítő”Nem vagyok robot” tönkre teszi a játékot, semmi értelme! Vagy csak adatlopás lesz????

 6. Miért kell ezt a Nem vagyok robot kérdést feltenni ? Jó ideig próbálkoztam és nem engedett be emiatt a BUTA kérdés miatt. Nagyon kedveltem ezt az agytorna nevezetű játékot. miét kell elvenni a kedvemet tőle?

 7. Tisztelt Szerkesztő!
  Szeretném megkérdezni, miért volt szükség erre a “captcha”-val való igazolásra? Nem hiszem, hogy annyi ide nem illő hozzászólás jelent volna meg az előzőekben. A másik, ha mégis szükség van rá akkor választhattak volna ennél egyszerűbb “captcha” megoldást, gondolok itt a beírt számra vagy betűkre, és ebből nagyon sok fajta létezik. Ezzel csak megnehezítették a játékban való részvételt a kevésbé járatos játékosoknak. Javasolom, hogy fontolja meg a döntést.
  Tisztelettel:
  Samuel

  1. Sámuel!
   Ezt kérdeztem én is, – ha nem is ilyen szakszerűen – de nem válaszoltak rá.

  2. En ugy gondolom, hogy aki ezt kitalalta, az nem volt tokeletes. Sok oldalt azert nem hasznalok, mert van ez a bosszanto dolog. Ha rosszul irom be, akkor addig kell probalkozni, amig sikerul kitalalni a krik-krakszokat. Ha sikerult mindig beenged. Akkor meg minek kell ezzel bosszantani az embereket?

 8. Tisztelt Szerkesztőség!
  Ezután minden hozzászólás előtt be kell írnom a megadott kódot? Nem értem, mert én a játék kezdete óta regisztrálva vagyok.

  1. Kedves Játékosunk, be kellett iktatnunk biztonsági megoldásként ezt a köztes lépést. Végül nem a kód beírását választottuk, hanem hozzászólás beküldése előtt be kell pipálni a “Nem vagyok robot” négyzetet.

  1. Azt majd csak eredményhirdetés után fogjuk megtudni, hogy hány jó megfejtés van, de szerintem nagyon sok.

 9. Há’ szen ez a csüngőhasú csúti more hanyattfekve. Dagonyázik a friss migráncsvérben …