Agytorna 49. forduló

A fordulót 2015 szeptember 14., 15:00 órakor lezártuk.

Megfejtés:

MOSÓMEDVE

NYERTESEINK:

tfer

Mokul

 

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

Milyen állat van a képen?
Ha rájössz, Bubba párnát nyerhetsz.

Beküldési határidő:

2015. szeptember 14. (hétfő), 15:00
Ha nem jelenik meg a hozzászólásod, és szeretnéd tudni, hogy ez miért van, kérjük, olvasd el a szabályokat a kép alatt!

 

agytorna-49

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi képrejtvények oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Bodnár családnév – mi az eredete, jelentése? Mikor van Alina névnap? Augusztus 17. – miről nevezetes? Illem: ruhatárba érkezéskor a férfi lesegíti a nő kabátját. Kabátban? Mikor van Ákos névnap? Keresztrejtvény – 16.02.18. Hogyan írjuk helyesen: higgy vagy higyj? Mi a címe a képnek? – Korábbi fordulók Hogyan írjuk helyesen: forrófejű vagy forró fejű? Hogyan írjuk helyesen: gyűlés vagy gyűllés?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1327 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Ez volt az első és egyben az utolsó játékom!Mielőtt beirtam a helyes megfejtést végignéztem az addigi válaszokat és előttem senki sem írta,hogy mosómedve! Most, hogy vége a játéknak, kiderül,hogy rengeteg helyes válasz volt még! Na,és ezzel a moderációval húzzák az időt!Nahhh,ugyanmár! Csalódtam ahogy sokan mások is és nem a nyeremény miatt, hanem a csalás miatt! Nem fairplay ez a játék! Érdemes lenne kivizsgáltatni a játékot, hogy mennyire “tiszta?”!

  1. A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások amelyek a helyes megoldást tartalmazzák. Tehát! Hiába nézegetted, mert a jó válaszokat nem jelenítették meg.

  2. Mosimaci!
   Ha jó a megfejtésed, akkor a játék végéig azt látod, hogy a hozzászólásod moderációra várakozik.De ezt csak te látod, mi nem, mert ha mások is látnák a helyes megfejtést, akkor mi értelme lenne a játéknak? Minden egyes moderációra váró játékosnak csak a játék lezárása után válik láthatóvá a jó válasza. Ezért nem láttál a játék alatt egyetlen egy “mosómedvét” se, de a zárás után mindenki számára láthatóvá váltak a jó megfejtések.Egybként a Szabályzatban ez pontosan

 2. Mindig is kételkedtem a játék tisztaságán

  Válasz
  Mamesz szerint:
  2015-09-10 – 15:49
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
  Mosómedve
  Válasz
  Mamesz szerint:
  2015-09-10 – 15:48
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
  Procyon( mosomedve)

  1. @Mamesz, Tisztelt Játékosunk! Pontosítaná az észrevételét? Milyen problémát tapasztalt? Nem látja esetleg a válaszát a hozzászólások között? A fenti megjegyzéséből nem világos. Köszönjük a segítségét!

   1. Igen,várakoztat majd eltűnik!Nem először fordult már elő.És így nem kerülök be a játékba,pedig lenne esélyem!!!

   2. Nekem is az a problémám mint Mamesz-nek. A helyes válaszom fölé mindig kiírja hogy a “hozzászólás rendszer moderációra várakozik”, de én végig látom itt a válaszok között. Aztán mikor vége a játéknak és lezárják, akkor a válaszom eltűnik a hozzászólások közül. Azt viszont ugyebár mindig megtudom hogy igenis jó volt a válaszom. Egyáltalán így részt veszek a játékban?

 3. Mosómedve (Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.)Én még ilyen nem írtam

 4. A legkeresztényebb magyar szerint, aki mint tudjuk még soha nem hazudott, egy büd#s migráncs mancsa. Más vélemények szerint egy nem annyira keresztény alaknak a nemzeti vagyon eltulajdonításától enyves keze …

 5. Miért mindig ez a szöveg jelenik meg? Azonos hozzászólást észleltünk…….stb.
  Már nagyon uncsi. Most játszunk vagy sem?

 6. Akkor most mindenki egy különböző állat nevet kell,hogy írjon? Hogyan sorsolnak ki két nyertest ha nem lehet azonos hozzászólás?Kettőnek minimum lennie kell!