Agytorna 38. forduló

FORDULÓ TÖRÖLVE

Kedves Játékosaink!

Sajnos technikai probléma miatt idő előtt kikerültek a helyes megfejtéseket (eper) tartalmazó hozzászólások, ezért ezt a (38.) fordulót töröltük. Új fordulót 2015. augusztus 7-én, 15:00-kor hirdetünk.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért, és köszönjük a megértésüket!

 

A törölt forduló kérdése:

Mi van a képen?
Ha kitalálod, Bubba párnát nyerhetsz.

Beküldési határidő:
2015. augusztus 10. (hétfő), 15:00
Kérjük, olvasd el a szabályokat a kép alatt!

 

agytorna-38

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi képrejtvények oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Mi Fejér megye székhelye? Mióta divat a szőrtelenítés? Keresztrejtvény – 16.07.14. Július 16. – miről nevezetes? Keresztrejtvény – 16.10.04. Május 14. – miről nevezetes? Keresztrejtvény – 09.12. Karalábé fagyasztása: hogyan fagyasztható, meddig ehető a karalábé? Mi a címe a képnek? Ötöslottó nyerőszámok a 31. játékhéten 2016-ban

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 599 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Ezt Ti basztátok el !!! Az volna a reális, hogy aki a zárásig epret írt mindnek küldjetek nyereményt! Talán Ti is fityeszes majmok vagytok ???!-azoknak a szokása átverni a lakosságot !!

  1. Tán jobb lett volna, ha nem szólalsz meg vagy előtte kimosod a szádat a mocsoktól. Mindenhol történhetnek bakik, s ez így volt korrekt.

 2. Gondoltam, hogy malőr történt, de az előző rejtvény helyes megfejtése még most sincs kiírva, és a megfejtések között sem látható a helyes megfejtők megjelenítése.

 3. Minden játékos a részvétellel elfogadta a RÉSZLETES NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 10. pont harmadik bekezdésében írtakat is, továbbá a – kissé aggályos – 10. pont negyedik bekezdésének első mondatában foglaltakat, miszerint:

  “A Central Digitális Média Kft. a Játék pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért semmilyen felelősséget nem vállal.”

 4. Csatlakozom az előttem szólóhoz és még csak annyit,hogy itt biztos hogy valami tecnikai hiba van a moderálásnál ami bárhol előfordulhat,azért nem kell mindjárt trágár szavakkal kommentelni. EZ CSAK EGY KÖNNYED NYÁRI JÁTÉK ÉS NEM VÉRRE MEGY CSAK EGY HELYES KISPÁRNÁÉRT ! AHOL EMBEREK DOLGOZNAK OTT HIBÁZHATNAK IS ÉS A TECHNIKA ÖRDÖGE IS DOLGOZIK ,AZÉRT NEM KELL EKKORA BOTRÁNY CSAPNI .RELAX EMBEREK !

 5. Javaslatom az hogy töröljétek a fordulót .és olyan képet ne tegyetek föl amit a google-val meg lehet könnyen találni.Látható hogy mi lesz a vége .BOTRÁNY .Azok a játékok jók ahol nem az számit hogy ki találja meg ügyesebben a neten a megfejtést,hanem a fantáziáját meg a logokáját kell használnia a megfejtőnek. A JELSZÓ HOMO LUDENS .(lehet keresni a neten,hogy mit jelent)

  1. Jo a jatek, igy ahogy van. Raadasul tobbunknek ugyan az a megfejtese es meg mindig a moderaciora var! Majd kiderul, hogy kik a nyertesek. Turelem!

 6. Ez nem gyümölcs lesz, mert szinte az összes gyümölcsöt beirtam, és egyik sem várakozik moderációra.

 7. Jó , ezen még agyalok, de miért nincs az elözőnek sem megfejtése, sem nyertese ??????????

 8. Kezdek kétekedni a játék tisztaságában. Egyértelmű, hogy eper a megfejtés. Az előzőt meg még mindig nem írták ki…

 9. Minden helyes megfejtônek küldjenek egy Bubba párnát és szemet hunyunk a bénázás felett.

  1. Ja, én is megtaláltam a képet… micsoda egy balfék csapat készíti ezt a játékot…

  1. Nem lenne csoda, ha befejeznék a játékot. Hogy lehetnek annyira fogyatékosok egyesek, hogy beírják, hol található meg a megoldás? Nem ez az első alkalom, hogy kis ügyességgel megtalálható a kép, de eddig senkinek nem jutott eszébe elrontani a többiek játékát.Ezért szeretem én jobban a képrejtvényeket, azokat nem lehet meg-, hanem csak kitalálni.

 10. Szerkesztő Urak!
  Kezd komolytalanná válni a játék.
  17 óra van és sem az előző rejtvény megfejtése, sem a nyertesek neve nincsenek meg.
  Ez a forduló szerintem meg eleve el lett rontva. Vagy rosszul gondolom?

 11. Szerintem ebből nagy katyvasz lesz, mert már sok helyes megfejtést írtak és mind látható.