Agytorna 26. forduló: mi van a képen?

A fordulót 2015 június 29., 15:00 órakor lezártuk.

A megfejtés: makk.

 

NYERTESEINK:

Mónika

Koppanyi Elena

 

Elnézést kérünk a kavarodásért, amit egy elírás okozott. A “Korábbi fordulók és nyerteseink” oldalon hibásan tűntettük fel a forduló zárásának dátumát, amikor oda július 2-át írtunk. A feladvány oldalán szerepelt helyesen a mai dátum (június 29.), ami megfelel a szokásos menetrendnek (hétfőn és csütörtökön zárunk és indítunk új fordulót). .

 

Lezárt forduló:

Beküldési határidő:
2015. június 29. (hétfő), 15:00

 Kérjük, olvasd el a szabályokat a kép alatt!

 

agytorna-26-cikk

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI

  • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
  • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
  • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
  • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
  • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
  • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi képrejtvények oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

A KORÁBBI FORDULÓK MEGFEJTÉSEI ÉS NYERTESEINK

RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Keresztrejtvény – 16.07.29. Hogyan írjuk helyesen: rüh vagy rűh? Miért van szükség a szökőévre? Hogyan írjuk helyesen: nemsoká vagy nem soká? Mikor van Jácint névnap? Keresztrejtvény – 11.05. Hogyan írjuk helyesen: harmonikázik vagy harmónikázik? Mikor van Bonifác névnap? Lehet-e kötelező az alkoholvizsgálat a munkahelyen? Mikor van Brigitta névnap?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1252 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  1. A képen egy fekvő helyzetben lévő, zöld színű makk termés látható, konkrétan a kocsányos tölgy még éretlen termése. A kép bal szélén a még szintén zöld színű kupacsnak az alsó pereme látszik.