Agytorna 217. forduló

A fordulót 2017. április 28., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

RÚZSA MAGDI

 

agytorna-217-megfejtes

 

NYERTESEINK:

András55

Gál Orsolya

 

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek

Ki van a képen? Ha kitalálod, hogy kit ábrázol az alábbi régi kép, Bubba párnát nyerhetsz.

 Beküldési határidő:

2017. április 28. (péntek), 07:30

Ha kérdésed van, olvasd el a feladvány alatti tájékoztatót.  

 

 agytorna-217

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI RÖVIDEN

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket az Ügyfélkapun keresztül juttathatod el hozzánk. Az Ügyfélkaput itt találod. A hozzászólás funkciót ismétlődően a szabályzattal ellentétesen használó játékosok hozzászólási lehetőségét felfüggesztjük, ők a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • A másokat sértegető, rosszindulatú, személyeskedő, gyalázkodó, vagy obszcén hozzászólásokat töröljük, és az ilyeneket beküldő játékosok hozzászólási jogát külön értesítés nélkül megvonjuk. Ők a további játékfordulókban sem vehetnek részt.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

GYAKORI KÉRDÉSEK A JÁTÉKKAL KAPCSOLATBAN

“A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” üzenetet kapok, miért?

Nem jelenik meg a hozzászólásom, pedig jó megfejtést írtam, miért?

“Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.” , miért?

Én írtam be először a helyes választ, láttam, hogy senki más nem tudta, miért nem nyertem?

Én írtam be először a helyes megfejtést, miért nem nyertem?

 

 
KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

A JÁTÉK RÉSZLETES SZABÁLYZATA A KÖVETKEZŐ OLDALRÓL ÉRHETŐ EL

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Február 3. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: hív vagy hiv? Hogyan írjuk helyesen: gyújtsd fel vagy oltsd fel? Hogyan írjuk helyesen: körül vagy körűl? Mikor van Aranka névnap? Hogyan írjuk helyesen: köszi vagy kösszi? Mikor van Marcellinusz névnap? Mikor van Lipót névnap? Keresztrejtvény – 16.11.24. Hogyan írjuk helyesen: kölcsönad vagy kölcsön ad?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 999 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Ez mar mindig igy lesz a jo megfejtesnel?
  Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.

   1. Az e-mail cim alapjan van a szures, es en ekezet nelkul irom a nevem, mint latod. Van ekezetes Agi, de az nem en vagyok. Amikor rossz a valaszom, soha nem irja ki, pedig mar beirtam ugyan azt a rosszat, amit a masik ekezetes Agi irt! Ezt kizarolag a jo valasznal jatsza el.

 2. Az volna a vicces, ha Török Ferenc 1945 c. filmjének szereplője lenne ez a kislány. Nem tudom nagyon nehéz feladvány. A téma friss, a kép réginek látszik..hm hát aki tudja, nagyon ügyes.