Agytorna 211. forduló

A fordulót 2017. április 7., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

SZABÓ GYŐZŐ

 

agytorna-211-megfejtes

 

NYERTESEINK:

Gamma68

boci

 

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

Ki van a képen? Ha kitalálod, hogy kit ábrázol az alábbi képkivágás, Bubba párnát nyerhetsz.

 Beküldési határidő:

2017. április 7. (péntek), 07:30

Ha kérdésed van, olvasd el a feladvány alatti tájékoztatót.  


agytorna-211

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI RÖVIDEN

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket az Ügyfélkapun keresztül juttathatod el hozzánk. Az Ügyfélkaput itt találod. A hozzászólás funkciót ismétlődően a szabályzattal ellentétesen használó játékosok hozzászólási lehetőségét felfüggesztjük, ők a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • A másokat sértegető, rosszindulatú, személyeskedő, gyalázkodó, vagy obszcén hozzászólásokat töröljük, és az ilyeneket beküldő játékosok hozzászólási jogát külön értesítés nélkül megvonjuk. Ők a további játékfordulókban sem vehetnek részt.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

GYAKORI KÉRDÉSEK A JÁTÉKKAL KAPCSOLATBAN

“A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” üzenetet kapok, miért?

Nem jelenik meg a hozzászólásom, pedig jó megfejtést írtam, miért?

“Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.” , miért?

Én írtam be először a helyes választ, láttam, hogy senki más nem tudta, miért nem nyertem?

Én írtam be először a helyes megfejtést, miért nem nyertem?

 

 
KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

A JÁTÉK RÉSZLETES SZABÁLYZATA A KÖVETKEZŐ OLDALRÓL ÉRHETŐ EL

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Június 3. – miről nevezetes? Ötöslottó nyerőszámok a 9. játékhéten 2017-ben MUSZÁJ vagy MUSZÁLY? Június 12. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: feltűnik vagy feltünik? Mikor van Ezekiel névnap? Hogyan írjuk helyesen: kitűnő vagy kitünő? Hogyan írjuk helyesen: Lánchíd vagy Lánc-híd? Keresztrejtvény – 16.07.11. Lagzi Lajcsi balladája

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1018 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. En csak azt szeretnem tudni, hogy Agi szerint:
  2017-04-04 – 12:48
  Kaszás Attila
  ez a megfejtesem miert volt vegig “moderacio alatt” amikor meg a kozeleben sem volt a jo megfejtesnek!
  Idonkent valaki igy diszkriminal engem! Szeretnem tudni, miert???
  Azt is szeretnem tudni, hogy mikor kapom vissza az elveszett pontjaimat???

 2. Én csak azt szeretném tudni, hogy miért nem hagyják, hogy összegyűjtsem a 3000 pontot?
  A múlt héten levontak tőlem 200 pontot, most pedig 524 ponttal csökkentették a pontjaim számát!!! Követelem vissza pontjaimat!

  1. Kedves Tiborné!

   Szó sincs róla, hogy nem hagyjuk, hogy összegyűjtse a 3000 pontot. Egy globális hibáról van szó, melyen már dolgoznak a kollgák. Amíg megoldódik a helyzet, szíves türelmét és megértését kérném!

   Üdvözlettel,
   WIKI HELP

 3. Tudatom Önökkel, hogy a Bubba-játék pontszám összeítésébe hiba csúszott, Kérem szíves korrigálásukat.

 4. Sajnos ma reggelre nekem is 2838 -ról 2632-re csökkentették a pontjaimat!Pontosan 206 pontom tűnt el!Már azt ,hittem hogy közel vagyok a BUBBA párnához ,de sajnos távolodom…..!!

  1. Kedves IZA!

   Kollégáink már dolgoznak a hiba elhárításán, addig is szíves türelmét és megértését kérném! Ígérem, hogy nem fog kárbaveszni a korábbi fáradozása.

   Üdvözlettel,
   WIKI HELP

 5. Most hallok először pontozásról. Írjátok meg légyszi hogy mivel és hogy lehet pontokat szerezni. És ha vannak pontjaim azt mire használhatom

 6. Kedves Start
  Felháborítónak tartom ahogy kb kéthete a pontjaimat ujra és ujra vissza veszitek.
  311 pontról 280 ponra most a héten a 313 pontomat 209 re vettétek vissza.
  Itt valami nem stimmel.
  Kb a két hét alatt 150 pontomat semmisitettetek meg.
  Nem elég hogy soha nem nyerek még a pontjaim után is nehezen tudok relikviákat szerezni.
  Látom nem egyedül vagyok a problémámmal azért mertem most írni mert másnak sem klappol valami.
  Ez az uj fajta rezsicsökkentés nálatok?
  Légyszi nézzetek a probléma után
  Köszönöm

  1. Kedves Sziszi!
   Én is így jártam, de mivel régebbi játékos vagyok (és tapasztalt) az alábbi módon kell először eljárni ha a pontokkal gond van.
   Fent a profilodnál, kattints a kilépés gombra. Miután kiléptél, indítsad újra a böngészőt. Utána lépj be az adataiddal, és ne feledd el bejelölni az “emlékezzen rám” négyzetet. Ha ezt végigcsináltad, akkor nézd meg a pontjaid számát, valószínű helyreáll a rend. Nálam is volt többször és ez mindig segített.
   Sok sikert!

  2. Kedves Sziszi!

   Senki nem veszi el a pontjait, egy sajnálatos hibáról van szó, amin már dolgoznak a kollégák. Mindenesetre köszönjük, hogy jelezte a problémát, mi is reméljük, hogy mihamarabb sikerül helyreállítani a pontokat. Addig is szíves türelmét és megértését kérném!

   Üdvözlettel,
   WIKI HELP

  3. Ezek szerint nem csak nekem van ilyen problemam, de en mar nem szolok semmiert, mert ugy is diszkriminalnak, ezert teljesen felesleges. Az adatlap 500 pontjat sem irja jova pedig mar legalabb 6x valaszoltam jol es egyetlen egyszer sem kaptam meg a pontokat.
   Biztos azert van, mert nincs eleg “buba parna”.
   Aki barmit szova tesz, annak soha nem is lesz. 😀

  4. Kedves Sziszi, hozzam kepest nem is olyan sokat vesztettel. Ez a ponteltunes mar regota tart, csak most tul sok eltunt egyszerre es ez mar a tibbsegnek is feltunik.

  1. Kedves sozsil!

   Köszönjük, hogy jelezte a hibát, természetesen a kollégák már dolgoznak rajta. A megoldásig szíves türelmét és megértését előre is köszönöm!

   Üdvözlettel,
   WIKI HELP

 7. A jó Qrva anyátokat ! A Múltkor elvettetek 200.pontomat,a Bubba kérdez játékon,ma meg Több mint 500-at. Dögöljetek meg!!! Rohadékok!!!

  1. Kedves Darustibibá!

   Kérném, hogy legközelebb észrevételeit szalonképesebb formában fogalmazza meg, különben moderáció alá fog kerülni. Természetesen megértem, hogy bosszantó hibáról van szó, mint láthatja, több játékostársát és érinti, ugyanakkor ez nem ok az ilyen csúnya beszédre. Dolgozunk a hiba elhárításán, addig is szíves türelmét és megértését kérném!

   Üdvözlettel,
   WIKI HELP

   1. Kedves DSL!

    Sajnálattam hallom, hogy Önt is érinti a hiba. Dolgozunk a megoldáson, annyit ígérhetek, hogy nem vesztek el végleg a pontjai. Szíves türelmét és megértését előre is köszönöm!

    Üdvözlettel,
    WIKI HELP

    1. Tisztelt WIKI HELP!
     Tisztelettel köszönöm megnyugtató válaszukat, melyet nekem és a hiba által érintett játékostársaimnak adtak. Ugyanakkor szeretném megjegyezni, hogy “sozsil” felhasználó nevű játékostársunk az egyedüli aki választ nem kapott, Ő 15:32 órakor jelezte jelentős mennyiségű pontjainak eltűnését.
     Megköszönve fáradtságos munkájukat, türelmesen várjuk annak eredményét.
     Tisztelettel: DSL

  1. Kedves piszke!

   Köszönjük, hogy jelezte a hibát, dolgozunk rajta, hogy helyreálljon a rendszer. Addig is szíves türelmét és megértését kérném!

   Üdvözlettel,
   WIKI HELP

   1. Kedves giorgio!

    Sajnos a hiba elhárítása több időt vesz igénybe, mint gondoltuk, de dolgozunk rajta. Annyit ígérhetek, hogy végleg egy pont sem veszett el. Átmeneti hibáról van szó, amin folyamatosan dolgoznak a kollégák. Addig is szíves türelmét és megértését előre is köszönöm!

    Üdvözlettel,
    WIKI HELP

  1. Kedves Mamimami 67!

   Köszönjük, hogy jelezte a problémát! Már dolgozunk a hiba elhárításán, addig is szíves türelmét és megértését előre is köszönöm!

   Üdvözlettel,
   WIKI HELP

 8. A startlapon játszom a bubba játékkal,és ez alatt a fél óra alatt eltünt 292 pontom,egy hete 102.Összesen 394 pontom hiányzik!Nagyon remélem,hogy holnapra visszakapom!!!

  1. Kedves gellér lászlóné!

   Köszönjük, hogy megírta panaszát! Rögzítettük, gondunk lesz rá, hogy pontjai a helyes egyenlegre álljanak vissza. Addig is szíves türelmét és megértését szeretném kérni!

   Üdvözlettel,
   WIKI HELP