Agytorna 206. forduló

A fordulót 2017. március 21., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

 KIVI

 

Kiwi on White

 

NYERTESEINK:

Elope

pkat

 

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

Mi van a képen? Ha kitalálod, hogy mit ábrázol az alábbi képkivágás, Bubba párnát nyerhetsz.

 Beküldési határidő:

2017. március 21. (kedd), 07:30

Ha kérdésed van, olvasd el a feladvány alatti tájékoztatót. 

 

agytorna-206 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI RÖVIDEN

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket az Ügyfélkapun keresztül juttathatod el hozzánk. Az Ügyfélkaput itt találod. A hozzászólás funkciót ismétlődően a szabályzattal ellentétesen használó játékosok hozzászólási lehetőségét felfüggesztjük, ők a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • A másokat sértegető, rosszindulatú, személyeskedő, gyalázkodó, vagy obszcén hozzászólásokat töröljük, és az ilyeneket beküldő játékosok hozzászólási jogát külön értesítés nélkül megvonjuk. Ők a további játékfordulókban sem vehetnek részt.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

GYAKORI KÉRDÉSEK A JÁTÉKKAL KAPCSOLATBAN

“A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” üzenetet kapok, miért?

Nem jelenik meg a hozzászólásom, pedig jó megfejtést írtam, miért?

“Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.” , miért?

Én írtam be először a helyes választ, láttam, hogy senki más nem tudta, miért nem nyertem?

Én írtam be először a helyes megfejtést, miért nem nyertem?

 

 
KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

A JÁTÉK RÉSZLETES SZABÁLYZATA A KÖVETKEZŐ OLDALRÓL ÉRHETŐ EL

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Mikor van Imelda névnap? Agytorna 20. forduló: mi van a képen? Március 20. – miről nevezetes? Keresztrejtvény – 07.10. Hogyan írjuk helyesen: minél inkább vagy minnél inkább? 2015 január 2. munkanap vagy szabadnap? Hogyan írjuk helyesen: színű vagy szinű? Agytorna 209. forduló Mikor van Koletta névnap? Agytorna 16. forduló: képrejtvény!

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1136 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Tisztelt Moderátor!
  Nem megfejtést szeretnék írni, és azt is tudom, hogy nem ez a megfelelő fórum, de más lehetőségem nincs, hogy érdeklődjem Önöknél egy előző nyereményemmel kapcsolatban (az Ügyfélkapun sem kategóriát, sem témát nem tudok választani, csupán szaggatott vonalak jelennek meg, bár lehet, hogy az én “készülékemben” van a hiba.
  2017. 05. 23-05. 26. közötti Agytorna játékban Alföldi Róbert volt a megfejtés és a sorsolásuk, nyertesek listája alapján (talán) nyertem is egy Bubba párnát, azonban az Önök részéről senki nem jelentkezett azóta, hogy postacímet kérjen tőlem. Vagy természetesen az is elképzelhető, hogy másik Mag Györgyné nyert. Szeretném segítségüket kérni az ügy tisztázásában, és még egyszer elnézést kérek, hogy ezen az oldalon jelzek, de nem találtam más kapcsolatfelvételi lehetőséget! Köszönettel!

 2. ….bal sarokban..teniszlabda…(kékben)
  …jobb sarokban..kókuszdió….(pirosban)
  utolsó menet!…gong…
  közvetítés az országos “Bubba-kupa” bajnokságról!

 3. A XX. század közepétől dinnyécskének is nevezték a kivi gyümöcsöt. Szerintem ez érdekes.

 4. napi 3 kivi elfogyasztása 15 higanymm-rel csökkenti a magasvérnyomást, ezért áldásos gyümölcs.

 5. A Startlapon, a Bubba játéknál, a jóságpontokat számláló nálam sajnos nem működik, mint eddig. Ma csak reggel láttam, pedig jó sok pontom van már ott. Kárem mielőbbi intézkedésüket: -Köszönöm.

 6. WC-kagyló mellett találták?…és már
  szőrösödik?…hiába adták fel rejtvénynek!
  ….úgy sem vallja be senki!