Agytorna 192. forduló

A fordulót 2017. január 31., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

 Kettőn áll a vásár.

 

NYERTESEINK:

Pápista Szilvia

Ifj. Czili Zsolt

 

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

Rájössz a képrejtvény  titkára? Ha kitalálod, hogy mire gondoltunk, Bubba párnát nyerhetsz.

 Beküldési határidő:

2017. január 31. (kedd), 07:30

Ha kérdésed van, olvasd el a feladvány alatti tájékoztatót.

 

agytorna-192

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI RÖVIDEN

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket az Ügyfélkapun keresztül juttathatod el hozzánk. Az Ügyfélkaput itt találod. A hozzászólás funkciót ismétlődően a szabályzattal ellentétesen használó játékosok hozzászólási lehetőségét felfüggesztjük, ők a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • A másokat sértegető, rosszindulatú, személyeskedő, gyalázkodó, vagy obszcén hozzászólásokat töröljük, és az ilyeneket beküldő játékosok hozzászólási jogát külön értesítés nélkül megvonjuk. Ők a további játékfordulókban sem vehetnek részt.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

GYAKORI KÉRDÉSEK A JÁTÉKKAL KAPCSOLATBAN

“A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” üzenetet kapok, miért?

Nem jelenik meg a hozzászólásom, pedig jó megfejtést írtam, miért?

“Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.” , miért?

Én írtam be először a helyes választ, láttam, hogy senki más nem tudta, miért nem nyertem?

Én írtam be először a helyes megfejtést, miért nem nyertem?

 

 
KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

A JÁTÉK RÉSZLETES SZABÁLYZATA A KÖVETKEZŐ OLDALRÓL ÉRHETŐ EL

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Keresztrejtvény – 16.03.17. Keresztrejtvény – 16.04.25. Fekete családnév – mi az eredete, jelentése? Mikor van Achilles névnap? Ki építette az Országházat? Keresztrejtvény – 16.06.30. Mikor van Lóránt (Lóránd) névnap? Mikor van Ellák névnap? Keresztrejtvény – 16.03.01. Hogyan írjuk helyesen: IGAZ vagy IGAZ?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 962 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Meg tudjátok oldani,-mondjuk nagyon jó lenne- hogy megfejtések és nyertesek mellé, oda is írnátok mi volt pontosan a megoldás, amire gondoltatok?
  Kíváncsi vagyok rá, hogy mit rejt rejtvényetek, vagy hogy messze van-e egymástól az amire én illetve amire ti gondoltatok…
  Mások nincsenek így ezzel?

  1. Kedves angyal_007!

   Ahogy látom, az előző fordulóban Önnek is sikerült megfejtenie a képrejtvényt, így feltételezem, hogy felvetése az aktuális fordulóra vonatkozik. Ha igen, érdemben csak a forduló zárása után tudok Önnek válaszolni. Egyébként sokszor a megfejtők maguk is ‘levezetik’ a megoldást, érdemes figyelni a kommenteket.

   Üdvözlettel,
   WIKI HELP

   1. Köszönöm a választ! Nem csak a mostanira gondolok, pl. az is érdekelne, mi volt a megoldása annak a “tojássárgájához” hasonlító képnek, vagy a logósaknak, vagy a kakukktojásoknak…
    Csak egyszerűen jó lenne tudnom, hogy eltaláltam-e vagy irtó messze jártam a megoldáshoz… 🙂