Agytorna 186. forduló

A fordulót 2017. január 10., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

 Hajdú Péter

 

agytorna-186-megfejtes

 

NYERTESEINK:

eszel

Tide

 

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

Ki van a képen? Ha kitalálod, hogy kit ábrázol az alábbi képkivágás, Bubba párnát nyerhetsz.

 Beküldési határidő:

2017. január 10. (kedd), 07:30

Ha kérdésed van, olvasd el a feladvány alatti tájékoztatót.

 agytorna-186

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI RÖVIDEN

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket az Ügyfélkapun keresztül juttathatod el hozzánk. Az Ügyfélkaput itt találod. A hozzászólás funkciót ismétlődően a szabályzattal ellentétesen használó játékosok hozzászólási lehetőségét felfüggesztjük, ők a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • A másokat sértegető, rosszindulatú, személyeskedő, gyalázkodó, vagy obszcén hozzászólásokat töröljük, és az ilyeneket beküldő játékosok hozzászólási jogát külön értesítés nélkül megvonjuk. Ők a további játékfordulókban sem vehetnek részt.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

GYAKORI KÉRDÉSEK A JÁTÉKKAL KAPCSOLATBAN

“A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” üzenetet kapok, miért?

Nem jelenik meg a hozzászólásom, pedig jó megfejtést írtam, miért?

“Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.” , miért?

Én írtam be először a helyes választ, láttam, hogy senki más nem tudta, miért nem nyertem?

Én írtam be először a helyes megfejtést, miért nem nyertem?

 

 
KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

A JÁTÉK RÉSZLETES SZABÁLYZATA A KÖVETKEZŐ OLDALRÓL ÉRHETŐ EL

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Agytorna 35. forduló Hogyan kell nyakkendőt kötni egyszerűen? Mikor lesz legközelebb péntek 13? Hogyan írjuk helyesen: ijed vagy íjed? Április 26. – miről nevezetes? Mikor van Ernő névnap? Melyek a leggyakoribb magyar családnevek? Ötöslottó nyerőszámok 40. hét – 2015.10.03. Agytorna 17. forduló: Láttam már valahol… Hogyan írjuk helyesen: héja vagy héjja?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1582 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Csatlakozom KATA hozzászólásához! Egy beírást tettem és kiírja, hogy már megtörtént a hasonló beírás. Nem igaz!!! jó lenne korrektül játszani. Különben Hajdu Péter van a képen.

  1. Kedves kata!

   Javaslom, hogy olvassa el a játék szabályzatát, illetve a gyakran feltett kérdéseket. Biztos vagyok benne, hogy ott választ talál kérdésére.

   Üdvözlettel,
   WIKI HELP

   1. Kedves Vivien!

    Önnek is annyit tudok tanácsolni, hogy olvassa el a játék szabályzatát, illetve a gyakran feltett kérdéseket.

    Üdvözlettel,
    WIKI HELP

  1. Kedves Borzy!Ma este kipucoltam a cserépkályhát!Eredmény két vödör hamu!Egyiket elhasználtam,a másikat átadom,ha úgy gondolja!:)

    1. Kedves Borzy!Aki előre gondoskodik annak könnyű az élet!Én meg egész éjszaka izzadtságban forgolódtam!

  1. Harpee nem ertem a HSZ-d! En nem lattam politikai hozzaszolast? Pedig vegigneztem mindent. Biztos, hogy ide akartal irni????

   1. Kedves Ági! Ha jól sejtem Ön is nő és bizonyára nem boroválkozik, legalábbis az arcát nem szokta úgy gondolom. Szerintem nem humoros egy nőről ezt írni, mégha politikus is az illető. A humor emberi jellemekre,hibákra, jellemző tulajdonságokra és nem fogyatékosságokra épít szerintem…