Agytorna 182. forduló

A fordulót 2016. december 27., 07:00-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

 BARÁTOK KÖZT

 

agytorna-182-megfejtes

 

NYERTESEINK:

szeril

lolita85

 

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

Mely logó részlete látható az alábbi képen? Ha kitalálod, Bubba párnát nyerhetsz.

 Beküldési határidő:

2016. december 27. (kedd), 07:30

Ha kérdésed van, olvasd el a feladvány alatti tájékoztatót.

 agytorna-182

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI RÖVIDEN

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket az Ügyfélkapun keresztül juttathatod el hozzánk. Az Ügyfélkaput itt találod. A hozzászólás funkciót ismétlődően a szabályzattal ellentétesen használó játékosok hozzászólási lehetőségét felfüggesztjük, ők a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • A másokat sértegető, rosszindulatú, személyeskedő, gyalázkodó, vagy obszcén hozzászólásokat töröljük, és az ilyeneket beküldő játékosok hozzászólási jogát külön értesítés nélkül megvonjuk. Ők a további játékfordulókban sem vehetnek részt.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

GYAKORI KÉRDÉSEK A JÁTÉKKAL KAPCSOLATBAN

“A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” üzenetet kapok, miért?

Nem jelenik meg a hozzászólásom, pedig jó megfejtést írtam, miért?

“Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.” , miért?

Én írtam be először a helyes választ, láttam, hogy senki más nem tudta, miért nem nyertem?

Én írtam be először a helyes megfejtést, miért nem nyertem?

 

 
KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

A JÁTÉK RÉSZLETES SZABÁLYZATA A KÖVETKEZŐ OLDALRÓL ÉRHETŐ EL

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

December 13. – miről nevezetes? Mikor van Zoltán névnap? Melyek a legnépszerűbb lány keresztnevek Magyarországon? Április 30. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: naná vagy na ná? Mikor van Hunor névnap? Mi a címe a képnek? Január 30. – miről nevezetes? Kik a legnépszerűbb budapesti belvárosi nőgyógyászok? Vörös panda Magyarországon hol látható?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 914 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Barbárok közt logója (Alán Miklós, Gót Vili bácsi és Szaracén Nóra kalandjai)

 2. Barátok közt című teleregény logója, középen a fehér csík tetején egy fehér rózsaszimbólum van. Már 8000 részt is jóval meghaladta az RTL Klub műsora.
  BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK, AKI OLVASSA.

 3. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek, és az Agytorna munkatársainak is!

 4. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden játékos társamnak és a WIKI HELP munkatársainak is.
  Ez úton is köszönöm, hogy időről időre megmozgathatom agysejtjeimet. A játék nagyon tetszik. Kitűnőek a feladványok.
  Budai

 5. Kellemes Karàcsonyt ès Eredmènyekben gazdag Boldog új èvet kívànok mindenkinek!

 6. Áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben, boldogságban, egészségben ( no meg “moderációban”) gazdag boldog új esztendőt kívánok az Agytorna szemfüles munkatársainak és minden kedves játékostársamnak!

  1. Kedves kerekzsemle!

   Köszönjük szépen a jókívánságokat, illetve egész éves aktív részvételét a játékban!

   Üdvözlettel,
   WIKI HELP

   1. Kedves Giorgio!

    Reméljük a jövő évben is viszontláthatjuk a megfejtők között!

    Üdvözlettel,
    WIKI HELP

  2. Kedves kerekzsemle!

   Neked is, valamint minden kedves játékosnak és “játékkészítőnek” boldog karácsonyi ünnepeket!

 7. Szerintem a moderációt nem csak a helyes megfejtés kiszűrésére használják, hanem arra is, ha valaki obszcén megjegyzést tesz, vagy 18+-os dolgokat ír. Biztos vagyok benne, hogy nem mindenki a játék öröméért ír. Sajnos… Nálam is volt olyan, hogy a rossz megfejtéshez is kiírta a moderációt, de később megjelent a moderáció nélkül. Onnan tudtam, hogy rossz volt a megfejtésem. 🙂

  1. Hat, kedves Tobileejones szerint:
   2016-12-23 – 14:24
   A virag szirom es a granat alma is eleg obszcen megjegyzes lehet! lol

 8. A másik variáció, amennyiben, ha a rendszer rossz, akkor javítsák ki, vagy pedig egyetlen helyes vagy helytelen megfejtéshez se írják ki azt a mondatot, hogy “A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik”.

 9. Egyébként ez a mostani feladvány NAGYON KÖNNYŰ, mivel első látásra felismertem ezt a bizonyos logót.

 10. AZ TÉNYLEG TISZTESSÉGES ELJÁRÁS LENNE HA VALÓBAN A HELYES MEGFEJTÉSEKHEZ ÍRNÁ KI A RENDSZER, HOGY “A HOZZÁSZÓLÁS RENDSZER-MODERÁCIÓRA VÁRAKOZIK”, hacsak nem manipulálják már ezt az egész játékot is! Ugyanis a legutóbbi “parázs” játékban EGYSZERRE TÖBB megfejtést is írtam, de mindegyikhez, azaz a helytelen válaszokhoz egyaránt ugyanazt írta ki, mint a helyes megfejtésekhez hogy: “A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.

  1. Kedves Tünde!

   Nagyon sajnálom, ha elégedetlen a játékkal. Remélem Ön is belátja, hogy minden ember esendő, mindenki hibázhat (ugyanis a játékot emberek csinálják, nem gépek). Rengeteg hozzászólást kapunk minden fordulóban – sok sajnos nem is az adott fordulóhoz kapcsolódik, pedig a játékszabályzatban is le van írva, hogy csak az adott fordulóhoz érkező megoldásokat várjuk (lsd. “Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket az Ügyfélkapun keresztül juttathatod el hozzánk. A hozzászólás funkciót ismétlődően a szabályzattal ellentétesen használó játékosok hozzászólási lehetőségét felfüggesztjük, ők a következő fordulókban sem vehetnek részt.”).

   Néha valóban előfordul, hogy olyan kommentek is moderáció alatt maradnak, amiknek nem kéne. Ugyanakkor remélem, Ön se gondolja komolyan, hogy a játék szervezői közül bárki azzal szórakozik, hogy direkt kiszúr a játékosokkal, nehogyisten manipulálálni próbálja a fordulókat.

   Amennyiben a fentiekkel nem ért egyet, esetleg valóban túl könnyűnek/túl nehéznek tartja a játékot, úgy elnézését kérem és várom további észrevételeit, javaslatait a bubba@startlap.hu címre.

   Nyugodalmas Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok Önnnek!
   WIKI HELP

   1. Elnézésüket kérem, a játékkal tökéletesen elégedett vagyok és nagyon szeretek játszani is, mivel gondolkodásra készteti az embereket, továbbá az emberek fantáziáját is megmozgatja. Nekem mindössze csak a moderációval volt problémám, amit már MÁSOK is észrevételeztek ugyanezen oldalon egy másik játékforduló kapcsán.
    Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok Önöknek ! Minden Jót !

    1. KEDVES WIKI HELP !
     [Csatoltan a fenti tárgyú hozzászóláshoz, a megszólítás lemaradt].