Agytorna 177. forduló

A fordulót 2016. december 9., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

 KENYÉR

 

agytorna-177-megfejtes

 

NYERTESEINK:

moszer

Pincus

 

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

Mi van a képen? Ha kitalálod, hogy mit ábrázol az alábbi képkivágás, Bubba párnát nyerhetsz.

 Beküldési határidő:

2016. december 9. (péntek), 07:30

Ha kérdésed van, olvasd el a feladvány alatti tájékoztatót.

 

agytorna-177
 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI RÖVIDEN

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket az Ügyfélkapun keresztül juttathatod el hozzánk. Az Ügyfélkaput itt találod. A hozzászólás funkciót ismétlődően a szabályzattal ellentétesen használó játékosok hozzászólási lehetőségét felfüggesztjük, ők a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • A másokat sértegető, rosszindulatú, személyeskedő, gyalázkodó, vagy obszcén hozzászólásokat töröljük, és az ilyeneket beküldő játékosok hozzászólási jogát külön értesítés nélkül megvonjuk. Ők a további játékfordulókban sem vehetnek részt.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

GYAKORI KÉRDÉSEK A JÁTÉKKAL KAPCSOLATBAN

“A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” üzenetet kapok, miért?

Nem jelenik meg a hozzászólásom, pedig jó megfejtést írtam, miért?

“Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.” , miért?

Én írtam be először a helyes választ, láttam, hogy senki más nem tudta, miért nem nyertem?

Én írtam be először a helyes megfejtést, miért nem nyertem?

 

 
KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

A JÁTÉK RÉSZLETES SZABÁLYZATA A KÖVETKEZŐ OLDALRÓL ÉRHETŐ EL

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Egy MIG-21-es vadászgép ütközött össze személyautóval a 44-es úton. Igaz, vagy kacsa? Hogyan írjuk helyesen: gyurmáz vagy gyúrmáz? Agytorna 243. forduló Keresztrejtvény – 10.18. Mi a címe a képnek? Milyen névnapok vannak februárban? Márton családnév – mi az eredete, jelentése? Hogyan írjuk helyesen: atoll vagy atol? Milyen messze van az ukrán fegyveres konfliktus Magyarországtól? Keresztrejtvény – 09.27.

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1198 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. A szomszédom legkedvesebb macskájának a tejfölös köcsögöcskéje.Ha Ha Ha Egyébként jól szórakozokezen a feladványon.

 2. Kedves Giorgio!

  Ha elolvasod a tájékoztatót rájössz, hogy azért írja oda azt, hogy moderációra várakozik a rendszer, mert jó a megfejtésed!!!!

  1. Annaa!! Az rendben van, na de ha az enyémet moderálják, akkor másnál ugyanazt a beírást miért nem?? Ha másnál is moderálva lenne, elvileg nem láthatnám!!

  2. Kedves Annaa!
   Csak az a bibi, hogy amit nekem moderáltak az másoknál nincs /és több van belőle/ moderálva és ezáltal így látható mindenkinek,tehát nem biztos hogy jó a megfejtés.

 3. Kedves Wiki!
  6-án 9ó 48perckor beírt megfejtésem mért van moderálva,holott másik játékosoknál ugyanez a beírás nincs. Üdvözlettel Giorgio

  1. Kedves Giorgio!

   Ha elolvasod a tájékoztatót rájössz, hogy azért írja oda a rendszer, hogy moderációra várakozik, mert JÓ a megfejtésed!!!