Agytorna 175. forduló

A fordulót 2016. december 2., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

 PUSKÁS PETI

 

agytorna-175-megfejtes

 

NYERTESEINK:

boldi

Zsuzsánna

 

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

Ki van a képen? Ha kitalálod, hogy kit ábrázol az alábbi képkivágás, Bubba párnát nyerhetsz.

 Beküldési határidő:

2016. december 2. (péntek), 07:30

Ha kérdésed van, olvasd el a feladvány alatti tájékoztatót.

 

agytorna-175 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI RÖVIDEN

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket az Ügyfélkapun keresztül juttathatod el hozzánk. Az Ügyfélkaput itt találod. A hozzászólás funkciót ismétlődően a szabályzattal ellentétesen használó játékosok hozzászólási lehetőségét felfüggesztjük, ők a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • A másokat sértegető, rosszindulatú, személyeskedő, gyalázkodó, vagy obszcén hozzászólásokat töröljük, és az ilyeneket beküldő játékosok hozzászólási jogát külön értesítés nélkül megvonjuk. Ők a további játékfordulókban sem vehetnek részt.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

GYAKORI KÉRDÉSEK A JÁTÉKKAL KAPCSOLATBAN

“A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” üzenetet kapok, miért?

Nem jelenik meg a hozzászólásom, pedig jó megfejtést írtam, miért?

“Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.” , miért?

Én írtam be először a helyes választ, láttam, hogy senki más nem tudta, miért nem nyertem?

Én írtam be először a helyes megfejtést, miért nem nyertem?

 

 
KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

A JÁTÉK RÉSZLETES SZABÁLYZATA A KÖVETKEZŐ OLDALRÓL ÉRHETŐ EL

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: héj vagy hély? Hogyan írjuk helyesen: igen vagy ígen? Mikor van Ármin névnap? Mikor van Kunigunda névnap? Hogyan írjuk helyesen: nemkívánatos személy vagy nem kívánatos személy? Mikor van Ábel névnapja? Agytorna 98. forduló Keresztrejtvény – 07.24. Keresztrejtvény – 16.09.08. Március 3. – miről nevezetes?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 789 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Én is ezt kérdezem ki az a Puskás Peti? Honnan kellene ismerni ezt az ürgét? Innen kezdve a szomszéd Józsi bácsit is be lehet tenni, mint rejtvény.

 2. Ki a fene az a Puskás Peti? Kifogytatok a híres emberekből én a helyetekben nem égetném magam ilyesmivel

 3. Gusztustalan es kicsinyas, hogy minden megfejtesem, ha jo-ha nem, valamint a hozzaszolasaim moderaciora teszi az aki felugyeli ezt a jatekot. Szeretnem tudni, hogy a beirt megfejtesem “Hujber Ferenc” miert kerult moderalas ala, amikor beirtam???? Gondolom ez egy verremeno primitiv jateka annak aki felugyeli ezt a jatekot. Ettol nagyobb orome ne legyen