Agytorna 169. forduló

A fordulót 2016. november 11., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

 MOZILLA FIREFOX BÖNGÉSZŐ

 

agytorna-169-megfejtes

 

NYERTESEINK:

graffity

Mérie

 

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

Mely logó részlete látható az alábbi képen? Ha kitalálod, Bubba párnát nyerhetsz.

 Beküldési határidő:

2016. november 11. (péntek), 07:30

Ha kérdésed van, olvasd el a feladvány alatti tájékoztatót.

 

agytorna-169
 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI RÖVIDEN

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket az Ügyfélkapun keresztül juttathatod el hozzánk. Az Ügyfélkaput itt találod. A hozzászólás funkciót ismétlődően a szabályzattal ellentétesen használó játékosok hozzászólási lehetőségét felfüggesztjük, ők a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • A másokat sértegető, rosszindulatú, személyeskedő, gyalázkodó, vagy obszcén hozzászólásokat töröljük, és az ilyeneket beküldő játékosok hozzászólási jogát külön értesítés nélkül megvonjuk. Ők a további játékfordulókban sem vehetnek részt.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

GYAKORI KÉRDÉSEK A JÁTÉKKAL KAPCSOLATBAN

“A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” üzenetet kapok, miért?

Nem jelenik meg a hozzászólásom, pedig jó megfejtést írtam, miért?

“Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.” , miért?

Én írtam be először a helyes választ, láttam, hogy senki más nem tudta, miért nem nyertem?

Én írtam be először a helyes megfejtést, miért nem nyertem?

 

 
KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

A JÁTÉK RÉSZLETES SZABÁLYZATA A KÖVETKEZŐ OLDALRÓL ÉRHETŐ EL

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: hidegség vagy hídegség? Hogyan írjuk helyesen: fej vagy fely? Agytorna 124. forduló Mikor lesz az őszi szünet 2022-ben? Mit jelent az, ha Szegeden azt mondják a fejedre, hogy ludáj? Zöldborsó fagyasztása: hogyan fagyasztható, meddig ehető a zöldborsó? Hogyan írjuk helyesen: pocsolya vagy pocsoja? Sándor családnév – mi az eredete, jelentése? Hogyan írjuk helyesen: húga vagy huga? Hogyan írjuk helyesen: déjà vu vagy déjá vu?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 818 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  1. A Mozilla Firefox projektet Dave Hyatt és Blake Ross hozta létre a Mozilla projekt kísérleti ágaként. A Firefox 1.0 2004. november 9-én, az 1.5 2005. november 29-én, a 2.0 2006. október 24-én, a 3.0 verzió pedig 2008. június 17-én jelent meg.