Agytorna 148. forduló

A fordulót 2016. augusztus 30., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

ISTENES BENCE

 

agytorna-148-megfejtes

 

 

NYERTESEINK:

Cini

Vegheta

 

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

Ki van a képen? Ha kitalálod, hogy kit ábrázol ez a fénykép, Bubba párnát nyerhetsz.

 Beküldési határidő:

2016. augusztus 30. (kedd), 07:30

A feladványt a játékszabály alatt találod.

 

GYAKORI KÉRDÉSEK A JÁTÉKKAL KAPCSOLATBAN

“A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” üzenetet kapok, miért?

Nem jelenik meg a hozzászólásom, pedig jó megfejtést írtam, miért?

“Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.” , miért?

Én írtam be először a helyes választ, láttam, hogy senki más nem tudta, miért nem nyertem?

Én írtam be először a helyes megfejtést, miért nem nyertem?

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI RÖVIDEN

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket az Ügyfélkapun keresztül juttathatod el hozzánk. Az Ügyfélkaput itt találod.
 • A másokat sértő, gyalázkodó, rosszindulatú, obszcén hozzászólások beküldőit külön értesítés nélkül töröljük.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

agytorna-148

KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

A JÁTÉK RÉSZLETES SZABÁLYZATA A KÖVETKEZŐ OLDALRÓL ÉRHETŐ EL

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Melyek voltak Elvis Presley utolsó szavai? Hogyan írjuk helyesen: elvihetem-e vagy el-e vihetem? Katinka, a kattintékony Augusztus 26. – miről nevezetes? Kozso neve “igazából” mi? Hogyan írjuk helyesen: folyjon vagy follyon? Mi a címe a képnek? Mi a címe a képnek? Szücs családnév – mi az eredete, jelentése? Hogyan írjuk helyesen: alakító vagy alakitó?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1315 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Szerintem itt csak protekcióval lehet ezt a párnát megnyerni. Ez már a legelején el van döntve ki vagy kik lesznek a nyertesek. Imserős, rokon, jóbarát. Elsők között,hanem a legelső voltam aki Istenes Bencét írta, és érdekes mégsem én nyertem. BUNDA!!!!!!

  1. Én is ezen a véleményen vagyok. Kár, hogy a jó válaszok nem látszódnak, akkor látnánk, hány jó válasz érkezett. Így meg …

   1. Kedves joestet!

    Kérném, hogy olvassa el a játék szabályzatát.

    Üdvözlettel,
    WIKI HELP

  2. Kedves Kratos1986!

   Kérném, hogy olvassa el a játék szabályzatát.

   Üdvözlettel,
   WIKI HELP

 2. Kedves kerekzsemle!
  Pont azt mondom, hogy végig látható volt a megoldásom a moderációs szöveggel együtt, majd az eredményhirdetés után eltűnt.

  1. Kedves Kriszti! Én is az elsők között voltam aki megÍrták a választ, és végig a szokásos szövegükkel kint volt a megfejtés…és ez már nem először van Így!

  2. Kedves Krisztina!
   Remélem,hogy ez csak rendszer-hiba volt! A játék lezárása után,amikor már az összes megfejtés láthatóvá válik,- jó és rossz egyaránt – én is végigböngészem az egészet és eddig még mindig megtaláltam a megfejtésemet, de már nem volt fölötte az, hogy moderációra vár.
   Kívánok neked további jó játékot és búfelejtőnek egy Bubba párnát!

 3. Nem régóta, de csak akkor szoktam játszani, ha biztos vagyok a megfejtésben. Mégis mindig a megfejtésemmel együtt ez a szöveg látszik a játék végéig. “a hozzászólás rendszer-moderációra várakozik”
  Most viszont már a teljes bejegyzés hiányzik, vagy legalábbis nem találtam.
  Természetesen nem is nyertem.

  1. Kedves Krisztina!
   Mielőtt beírod a hozzászólásodat, érdemes elolvasni a szabályzatot, mert abban benne van a kérdésedre adott válasz is. Ha moderációra vár a megfejtésed, akkor majdnem biztos, hogy jól válaszoltál. Ha ezt láthatóvá tennék, akkor mi értelme lenne a játéknak? Így viszont kizárólag csak te látod,( A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik”) a többi játékos pedig csak a helytelen válaszokat látja.
   További sikeres megfejtéseket!

 4. Mónikának: írj valamit a neved mögé. Lehet, hogy már írt ilyen nevű. Nekem akkor csinált ilyet.

 5. Mi az, hogy ezt kapom minden hozzászólásomra?

  Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.

 6. Istenes Bence van a képen.
  Az előbb, amikor ezt először elküldtem, kb, 1-2 órája, azt írta ki, hogy ezt a választ már én leadtam, és utána nem is engedett több hozzászólást. Most belenéztem, most ismét leírhatom. Kíváncsi vagyok ha most elküldöm, engedélyezi-e a “cég” vagy ki, hogy elmenjen.
  Nem mintha kellene a Bubba párnájuk, csak a játék kedvéért írom be a tippemet.

  1. Kedves Kati! Ez azért történt veled, mert már van egy Kati nevezetű játékos, aki hamarabb elküldte a megfejtést, mint te.Ezért a rendszer úgy tekintette, hogy ezen a néven már érkezett egy hozzászólás. Ha megváltoztatod a neved vagy megtartod, de írsz elé vagy utána egy számot, megoldódik a problémád! De az sem ártana, ha elolvasnád a szabályzatot! Meg a leggyakoribb kérdéseket!