Agytorna 139. forduló

A fordulót 2016. július 29., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

PÁVATOLL

 

agytorna-139-megfejtés 

 

NYERTESEINK:

nővérke

Patkósné Miklós Sára

 

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

Mi van a képen? Ha kitalálod, hogy mi látható az alábbi fotón, Bubba párnát nyerhetsz.

* A játékszabály a kép alatt olvasható. *

agytorna-139
 
Beküldési határidő:

2016. július 29. (péntek), 07:30

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI RÖVIDEN

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket is várjuk tisztelettel, és a a “Jobban tudom!” linkre kattintva juttathatod el hozzánk (az olvasó kutya alatt kicsivel jobbra).
 • A másokat sértő, gyalázkodó, rosszindulatú, obszcén hozzászólások beküldőit külön értesítés nélkül töröljük.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

A JÁTÉK RÉSZLETES SZABÁLYZATA A KÖVETKEZŐ OLDALRÓL ÉRHETŐ EL

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Melyik állat a világ egyik legjobb rejtőzködője? Hogyan írjuk helyesen: növekvő hőmérséklet vagy melegedő hőmérséklet? Hogyan írjuk helyesen: befőtt vagy befött? Virág családnév – mi az eredete, jelentése? Hogyan írjuk helyesen: fűz vagy füz? Hogyan írjuk helyesen: add ide nekem vagy add oda nekem? Október 21. – miről nevezetes? Munkaszüneti napok és hosszú hétvégék 2023: melyik, mikor van? Mi a koronavírus-térkép? Hogyan írjuk helyesen: fúró vagy furó?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1086 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Egy fonat, de semmiképp nem műanyag, inkább , mint egy cipőfűző sokszor összehajtva vagy épp mintha összefonták volna a fonalat és feltekerték volna, de akár egy fonalból fonott kosár is lehet.

 2. A Bikini együttes függönyrojtja,mikor az ablak mellett / már adtak egymásnak helyet maguk mellett / a két szerelmes egymásba gabalyodik !!!!!!!Lehet ,hogy nem ez a megoldás,de szívembűl írtam .