Agytorna 136. forduló

A fordulót 2016. július 19., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

RUBINT RÉKA

 

agytorna-136-megfejtés

 

NYERTESEINK:

Halvax György

Nagycica

 

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

Ki van a képen? Ha kitalálod, hogy kit ábrázol ez a gyerekkori fénykép, Bubba párnát nyerhetsz.

* A játékszabály a kép alatt olvasható. *

agytorna-136
 
Beküldési határidő:

2016. július 19. (kedd), 07:30

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI RÖVIDEN

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket is várjuk tisztelettel, és a a “Jobban tudom!” linkre kattintva juttathatod el hozzánk (az olvasó kutya alatt kicsivel jobbra).
 • A másokat sértő, gyalázkodó, rosszindulatú, obszcén hozzászólások beküldőit külön értesítés nélkül töröljük.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

A JÁTÉK RÉSZLETES SZABÁLYZATA A KÖVETKEZŐ OLDALRÓL ÉRHETŐ EL

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: kedély vagy kedéj? Hogyan írjuk helyesen: közzétesz vagy közzé tesz? Barta családnév – mi az eredete, jelentése? Mikor van Sarolta névnap? Hogyan írjuk helyesen: földközi-tengeri vagy földközi tengeri? Hogyan írjuk helyesen: gumi vagy gúmi? Agytorna 72. forduló Keresztrejtvény – 07.11. Mikor van a nyári szünet 2022-ben? Hogyan írjuk helyesen: kösz vagy kössz?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1110 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Első ránézésre én is Hajdú Péterre gondoltam, de jobban megnézve mégiscsak egy kislányról van szó. Lehet, hogy az ő kislánya?

  1. Kedves Róka Koma!
   Itt nem szoktuk negatív jelzőkkel illetni egymást! Ha végigolvasod az oldalt láthatod, hogy sokan írtak be tréfából férfinevet. További kellemes időtöltést kívánok neked!

    1. Zsuzsa1!

     Csak akkor moderálják, ha jó a válaszod. Egyszer-egyszer előfordult már, hogy megjelent a helyes megfejtés is, de azt hamar levették. Az meg kizárt, hogy le lennél tiltva! Bárki játszhat ezen az oldalon mindaddig, amíg betartja a szabályokat!.

     1. Kerekzsemle !

      Igen tudom hogy csak akkor moderálják ha jó a válasz . Remélem hogy nem tiltottak le mert betartom a szabályokat . Írtam Wikinek , de nem kaptam választ 🙁 Köszönöm ! Üdv.