Agytorna 128. forduló

A fordulót 2016. június 21., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

SZALAI ÁDÁM

agytorna-128-megfejtés

 

NYERTESEINK:

alena

Zozo

 

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

Ki van a képen? Ha kitalálod, hogy kit ábrázol a képkivágás, Bubba párnát nyerhetsz.

* A játékszabály a kép alatt olvasható. *

agytorna-128
 
Beküldési határidő:

2016. június 21. (kedd), 07:30

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI RÖVIDEN

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket is várjuk tisztelettel, és a a “Jobban tudom!” linkre kattintva juttathatod el hozzánk (az olvasó kutya alatt kicsivel jobbra).
 • A másokat sértő, gyalázkodó, rosszindulatú, obszcén hozzászólások beküldőit külön értesítés nélkül töröljük.
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

A JÁTÉK RÉSZLETES SZABÁLYZATA A KÖVETKEZŐ OLDALRÓL ÉRHETŐ EL

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: kerthelyiség vagy kerthelység? Cékla fagyasztása: hogyan fagyasztható, meddig ehető a cékla? Mikor van Margit névnap? Mióta Budapest Magyarország fővárosa? Mi a címe a képnek? Németországban nincs sebességkorlátozás? Banán fagyasztása: hogyan fagyasztható, meddig ehető a banán? Hogyan írjuk helyesen: belőle vagy belölle? Hogyan írjuk helyesen: portfólió vagy portfolió? Hogyan írjuk helyesen: gyűlés vagy gyűllés?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1389 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. T. WIKI!

  Miért nem találom a “Szalai Ádám” fotójára korábban leírt megfejtéseimet????????? Miért maradt ki a sorsolásból?????????????

 2. Kerekzsemle, szégyelld magad! Széles e világon mindenki tudja, hogy ki az a Szalai Ádám, csak te nem? Holnapra kéretem apádat!
  Osztályfőnök

  1. Szerintem tényleg mindenki tudja! 🙂
   Ő lőtte az első gólt az EB-n Ausztria ellen.

 3. És ő tudja, hogy én ki vagyok? Egyébként nem értem a sok bölcs megfejtő ars poeticáját: Újra és újra leírnak olyan neveket, amelyek olvashatóak, mint megfejtés, pedig tudhatná mindenki, hogy azok nem jó megfejtések. A jó megfejtések rejtve maradnak a harmadik személy előtt, tehát nem olvashatóak! Ami olvasható, az rossz megfejtés! Fölösleges 100-szor leírni, akkor is rossz marad.

 4. Biztos nem Mel Gibson, mert neki vakítóan kék szeme van, olyan mint a tenger, okoskák, azt hiszem az Agykontrolos dr….. László, nem tudom a nevét.

 5. Gyerekek ennyi megfejtésből csak az enyém várakozik mert jó?Ne csináljátok már nem olyan nehéz…

  1. Kedves Farkas Csaba!

   Várakoznak itt még jó néhányan, csak azt te nem látod, ahogy mi sem látjuk a te helyes megfejtésedet. Egyébként fogalmam sincs róla, hogy ki ez a jóember! Tényleg annyira ismert, hogy tudnunk kéne, hogy ki Ő????

 6. Az X faktorban szereplő harmonikás fiú,sajnos a nevét nem tudom.Lehet,hogy őt is Szalai Ádámnak hívják.!!??