Agytorna 125. forduló

A fordulót 2016. június 10., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

(MEGASZALÓDOTT) ALMA

 

agytorna-125-megfejtés

 

NYERTESEINK:

Hámori Katalin

pockos33

Mi van a képen? Ha kitalálod, hogy mit ábrázol a fénykép, Bubba párnát nyerhetsz.  

* A játékszabály a kép alatt olvasható. *

agytorna-125
 
Beküldési határidő:

2016. június 10. (péntek), 07:30

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket is várjuk tisztelettel, és a a “Jobban tudom!” linkre kattintva juttathatod el hozzánk (az olvasó kutya alatt kicsivel jobbra).
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

A JÁTÉK RÉSZLETES SZABÁLYZATA

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: hokis vagy hokís? Agytorna 188. forduló Keresztrejtvény – 16.04.18. Február 4. – miről nevezetes? Mi a címe a képnek? Növekedett-e a bűnözés mértéke az alkoholtilalom hatására? Szalai családnév – mi az eredete, jelentése? Kiről mintázták ezt a fantasztikus férfitestet? Mi a címe a képnek? Keresztrejtvény – 09.10.

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1471 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Nem találtam “(megaszalódott) alma”megfejtést.Hámori Katalin(06.07.18.32)aszalódott alma,Pockos33(06.07.20.02)rohadt alma.

  1. Én úgy értelmeztem, hogy az “alma” megfejtést fogadták el, és a zárójelet úgy kell érteni, hogy “egészen pontosan ez egy megaszalódott” alma, de ha nem írta bele valaki, hogy megaszalódott, attól még jó a megfejtés.

 2. Mitől kakukk tojás, ha azt kell kitatlálni, hogy mi van a képen????? A start lapon az van írva, hogy kakukk tojás

 3. Ha van meg egy “Loser” nevu jatekos akkor megeszem a kalapom! Megsem engedi beirni a megfejtest, “azonos valaszt erzekel a rendszer”! Ezert atfogalmaztam es beengedte. Igaz igy mar nem fogadja el jo valasznak!