Agytorna 123. forduló

A fordulót 2016. június 3., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

ÖRDÖG NÓRA

 

agytorna-123-megfejtés

 

NYERTESEINK:

kerizsuzsi

Mini

 

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

Ki van a képen? Ha kitalálod, hogy kit ábrázol ez a fénykép, Bubba párnát nyerhetsz. 

* A játékszabály a kép alatt olvasható. *

agytorna-123
 
Beküldési határidő:

2016. június 3. (péntek), 07:30

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket is várjuk tisztelettel, és a a “Jobban tudom!” linkre kattintva juttathatod el hozzánk (az olvasó kutya alatt kicsivel jobbra).
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

A JÁTÉK RÉSZLETES SZABÁLYZATA

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Illem: két férfi és két nő megy az étterembe, ki lép be először és ki lép be utoljára? Lichthóf, lichthof, lifthóf, lighthof, lifthoch, vagy hogyan kell írni? Mióta számítjuk az időt? Hogyan írjuk helyesen: irigy vagy irígy? Keresztrejtvény – 12.09. Mi a címe a képnek? Sinopharm-vakcina: mit kell tudni az oltásról? Január 13. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: hagyjátok vagy haggyátok? Keresztrejtvény – 16.02.08.

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1606 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Amikor beírom a nevet és a hozzászólásom elküldöm akkor miért ez a válasz:”Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.”, mikor ilyet még nem is küldtem?

  1. Kedves Anita!

   Kérem, próbáljon meg másik névről (akár ‘Anita1’, stb.) megfejtést beküldeni.

   Üdvözlettel,
   WIKI HELP

   1. Kedves WIKI HELP!
    Köszönöm a választ! Így már sikerült elküldeni a megfejtést.
    Üdv. Anita