Agytorna 120. forduló

A fordulót 2016. május 24., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

PALVIN BARBARA

 

agytorna-120-megfejtés 

 

NYERTESEINK:

Eperkee

Lina

 

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

Ki van a képen? Ha kitalálod, hogy kit ábrázol a fénykép, Bubba párnát nyerhetsz.

* A játékszabály a kép alatt olvasható. *

agytorna-120
 
Beküldési határidő:

2016. május 24. (kedd), 07:30

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI

  • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
  • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
  • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
  • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
  • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
  • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
  • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket is várjuk tisztelettel, és a a “Jobban tudom!” linkre kattintva juttathatod el hozzánk (az olvasó kutya alatt kicsivel jobbra).
  • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Mikor van Dorián névnap? Mikor van Viola névnap? Mit jelent az, ha Szegeden azt mondják a fejedre, hogy ludáj? Hogyan lett szerencsétlen nap péntek 13? Mikor van Réka névnap? Mikor van Dániel névnap? Agytorna 6. forduló: mi van a képen? Mikor van Jolán névnap? Mikor van Valentin-nap és mit ünneplünk ezen a napon? Miért pózolnak ezek a gyönyörű nők ezzel a nagy szőrös állattal?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1369 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  1. Én már a múlt héten beküldtem volna Palvin Barbara nevét, de amikor a küldésre kattintottam nem engedte elküldeni a program.

  2. Miért nem engedik, hogy Palvin Barbarát nevezzem meg. Mindig azt írják, hogy azonos megnevezéseket észleltek. Végig néztem a nevezéseket, egyszer sem szerepel Palvin Barbara.