Agytorna 116. forduló

A fordulót 2016. május 10., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

KEKSZ

agytorna-116-megfejtes

 

NYERTESEINK:

sziporka

Rédei Orsolya

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

 

Mi van a képen? Ha kitalálod, hogy mit ábrázol a fénykép, Bubba párnát nyerhetsz. 

* A játékszabály a kép alatt olvasható. *

agytorna-116
 
Beküldési határidő:

2016. május 10. (kedd), 07:30

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket is várjuk tisztelettel, és a a “Jobban tudom!” linkre kattintva juttathatod el hozzánk (az olvasó kutya alatt kicsivel jobbra).
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: hányjon vagy hánnyon? Keresztrejtvény – 16.04.20. Hogyan írjuk helyesen: döntés vagy dőntés? Mikor van Szervác névnap? Görögdinnye fagyasztása: hogyan kell fagyasztani, meddig marad ehető a görögdinnye? Hogyan írjuk helyesen: bőrös vagy börös? Hogyan írjuk helyesen: szelektál vagy kiszelektál? Mikor van Ofélia névnap? Hogyan írjuk helyesen: Ivettel vagy Ivett-tel? Mi a Netflix?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1776 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. A képen látható dolog egy sütemény vagy keksz közeli képe , tűpróbával.

 2. Tisztelt Agytornászok!

  Megoldási tippem: almás- süteményen készitett lyuk, hogy sülés közben a gőzök elpárologhassanak. Egy ilyen, – villával elkövethető – “szellőző” van a képen.
  Üdv. Ruppert Gabi

 3. linzertészta teteje tojássárgájával lekenve cukorral megszórva és villával megszúrva….

 4. világosra sütött bejgli kiszúrt tetejének része,ahol a gőz kimegy. Tojással vagy cukros tejjel van megkenve az biztos, mert síma a teteje, és fehérje göbök is láthatók szerintem…

 5. Több hülyeség – jelenleg – nem jut eszembe, de erősen gondolkodom és visszajövök 🙂