Agytorna 113. forduló

A fordulót 2016. április 29., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

MACSKASZEM

 

agytorna-113-megfejtes

 

NYERTESEINK:

Hajni

Kornfeldné

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

 

Mi van a képen? Ha kitalálod, hogy mit ábrázol a fénykép, Bubba párnát nyerhetsz. 

* A játékszabály a kép alatt olvasható. *

agytorna-113
 
Beküldési határidő:

2016. április 29. (péntek), 07:30

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket is várjuk tisztelettel, és a a “Jobban tudom!” linkre kattintva juttathatod el hozzánk (az olvasó kutya alatt kicsivel jobbra).
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Hogyan írjuk helyesen: Kossuthtal vagy Kossuttal? Hogyan írjuk helyesen: feltűnik vagy feltünik? Sándor családnév – mi az eredete, jelentése? Hogyan írjuk helyesen: betűs vagy betüs? Hogyan írjuk helyesen: bír vagy bir? Mikor van Rodrigó névnap? Mi a címe a képnek? Illem: hogy helyezzük el az evőeszközöket? Mi a címe a képnek? Mióta termesztenek hazánkban paprikát?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1273 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. házimacska szebogarának bal ív részlet,(szemből nézve) látszanak a kicsi barnás erezetek is a fekete beszűkülő szebogár körül szerintem…

 2. Egy szem szivárványhártyája (írisze), jobb oldalt a pupillanyílás kis részletével

 3. Tatár Csillát írtam én is..mégsem nyertem.
  Ezzel be is fejezem, nem a párna miatt, hanem csak…..
  További jó játékot, kellemes időtöltést! 🙂