Agytorna 112. forduló

A fordulót 2016. április 26., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

TATÁR CSILLA

 

NYERTESEINK:

Nyugi

SnéMarika

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

 

Melyik magyar hírességre ismersz rá ezen a gyerekkori képen? Ha kitalálod, Bubba párnát nyerhetsz. 

* A játékszabály a kép alatt olvasható. *

agytorna-112
 
Beküldési határidő:

2016. április 26. (kedd), 07:30

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket is várjuk tisztelettel, és a a “Jobban tudom!” linkre kattintva juttathatod el hozzánk (az olvasó kutya alatt kicsivel jobbra).
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Mi a címe a képnek? Agytorna 104. forduló Mikor van Ilona névnap? Mi a címe a képnek? Mit ünneplünk pünkösdkor? Mi a címe a képnek? Mikor van Dezső névnap? Agytorna 5. forduló: képrejtvény! Agytorna 181. forduló Milyen messzire lehet kilőni egy nyílvesszőt?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 2150 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. TELJESEN FALS AZ A JÁTÉKSZABÁLY, HOGY A HELYES MEGFEJTŐK KÖZÜL SORSOLNAK!
  AZ ELSŐ JÓ MEGFEJTŐT KELL DÍJAZNI, MERT A TÖBBIEKNEK ÚGY MÁR KÖNNYŰ, HA VALAKI MEGMONDJA A JÓ MEGFEJTÉST ÉS UTÁNA MÁR ŐK IS LÁTJÁK A HASONLÓSÁGOT!

  1. Kedves Sirtos!

   A jó megfejtésedet rajtad kívül senki nem látja!!! Ezért van fölé írva, hogy a hozzászólásod moderációra várakozik.A többiek számára csak a rossz tippek láthatók. Olvasd el a játék szabályait!

  1. Mert feltehetően jó megfejtést küldött! Akkor csak Ön látja így a forduló végéig, azután válik mások számára is láthatóvá.

 2. Csodaszép kislányból gyünyörű Nő lett.Sok boldogságot a kisfiadhoz Gitta.

  1. Az hogy van, hogy tegnap du-ig egyetlen helyes megfejtés sem volt olvasható, most pedig tele van vele az oldal?

   Szerintem többet érne a tiszta játék egy ilyen RONDA párnánál…

  1. Kedves Viki!
   A játékot lezártátok. Megvannak a nyertesek. Akkor az én Tatár Csillám miért várakozik még mindig moderációra? Hogy van ez?

   1. Kedves kerekzsemle!

    A játék lezárását követően szükségünk van egy kis időre, míg minden beérkező kommentet kiengedünk, de én úgy látom, hogy már az Öné is nyilvánossá lett téve.

    Üdvözlettel,
    WIKI HELP

    1. Természetesen úgy van, ahogy írják! Én voltam türelmetlenebb a kelleténél! Köszönöm a válaszukat!

 3. mekkora köcsögök vagytok,nem engeditek be a helyes választ,nehogy egy szaros bubba párnát adnotok kelljen

 4. Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.Jó lenne ha rendet raknátok az oldalon,mert minden egyes kvíznél ezt írja ki… pffff

  1. Andi!
   Valószínű, hogy van még egy Andi nevű játékos, ezért utasítja vissza a rendszer a megfejtésedet. Írj az Andi mellé egy kétjegyű számot vagy válassz új nevet és remélhetőleg így már elfogadják a hozzászólásodat!

  1. Az azt jelenti, hogy valószínűleg a jó megoldást küldted be. Először én sem tudtam, és nagyon bosszantott.