Agytorna 111. forduló

A fordulót 2016. április 22., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

13 DB BUBBA

 

agytorna-111-megoldas

 

NYERTESEINK:

ancsinedit

Szamosközi Attila

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

 

Szemtorna. Meg tudod találni az összes Bubbát a képen? Hányat tudsz összeszámolni? Vigyázz, némelyik alig látszik, annyira ügyesen rejtőzködik, mint a predátor! Ha helyes választ adsz, Bubba párnát nyerhetsz. (Ebben a fordulóban az összes beérkező megfejtést moderáció alatt tartjuk, majd csak a forduló zárása után lesznek láthatóak.)

* A játékszabály a kép alatt olvasható. *

agytorna-111
 
Beküldési határidő:

2016. április 22. (péntek), 07:30

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket is várjuk tisztelettel, és a a “Jobban tudom!” linkre kattintva juttathatod el hozzánk (az olvasó kutya alatt kicsivel jobbra).
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Keresztrejtvény – 16.09.06. Melyik Magyarország második legmagasabb hegycsúcsa? Bruttó Nemzeti Boldogság – létezik ilyen? Május 26. – miről nevezetes? Augusztus 22. – miről nevezetes? Hogyan írjuk helyesen: dehogyis vagy de hogy is? Keresztrejtvény – 16.09.09. Keresztrejtvény – 16.06.25. Keresztrejtvény – 09.25. Hogyan írjuk helyesen: Indiai-óceán vagy Indiai óceán?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1322 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. a távolban is lehet látni a bubbát a fák alatt azt amit árnyékként látszik

 2. Végre sikerült elküldeni a megfejtésemet. Már két napja, és nem most először – “WordPress” hibára hivatkozva kilépett a program. Így persze nehezen tudnám elsőként elküldeni a választ.

 3. tizenegy darab

  Újra ránéztem a képre és újra találtam egyet, bocsi.

 4. Én 12 Bubbát találtam: négyet az ösvényen, kettőt balra az aljnövényzetben, egyet jobbra az aljnövényzetben, ötöt a fák törzsein (az ösvénytől jobbra négyet, balra, egyet)

 5. Köszi kerekzsemle, már láttam a képet egyben, tényleg alig lehet ráismerni pedig csípem a csajt.Jó színésznő.

  1. Erika!
   Ha moderációra vársz, akkor jó a megoldásod!Azért moderálnak, hogy a többiek ne lássák a helyes megfejtést!

  2. Kedves Erika!

   Köszönjük, hogy jelezte problémáját! Normál esetben, ha a hozzászólása moderációra várakozik, az azt jelenti, hogy helyes megoldást írt. Ez a forduló viszont kivételes, a helytelen válaszokat is moderáció alatt tartjuk a forduló lezárásáig, hogy ne lehessen a rossz válaszokból kikövetkeztetni a helyes megfejtést. A játék lezárását követően a sorsolásban részt vesz minden helyes válasz, így az Ön megfejtése is bekerül a virtuális kalapba.

   Remélem hasznosnak és kielégítőnek találta válaszomat.

   Sok sikert és jó játékot kívánok Önnek a Startlap csapatának nevében!

   WIKI HELP

   1. A jó,vagy majdnem jó megoldásokat elrejtjük,hogy másoknak ne segítsünk vele.

    Ezt talán megértik.

 6. Tíz kicsi Bubba az erdőben.
  Négy sétál az úton. Három a páfrányok rejtekéből les.
  Kettő fazörzsön lapul.Egy a lombok közül figyel.