Agytorna 110. forduló

A fordulót 2016. április 19., 07:30-kor lezártuk.

 

Megfejtés:

POKORNY LIA


agytorna-110-megfejtes

 

NYERTESEINK:

B.Péter

Hamp Zsuzsanna

 Gratulálunk a helyes megfejtésekhez, és köszönjük a játékot mindenkinek!

Ki van a képen? Ha kitalálod, hogy kit ábrázol a fénykép, Bubba párnát nyerhetsz.

* A játékszabály a kép alatt olvasható. *

agytorna-110
 
Beküldési határidő:

2016. április 19. (kedd), 07:30

 

A JÁTÉK MENETE ÉS SZABÁLYAI

 • Ha tudod a megoldást, írd be hozzászólásként (itt, ennek az oldalnak az alján).
 • Fordulónként két játékos Bubba párnát nyer: a nyerteseket az összes helyes megfejtést beküldő játékos közül sorsoljuk ki véletlenszerűen.
 • A játékforduló lezárásáig nem jelennek meg azok a hozzászólások, amelyek a helyes megoldást tartalmazzák, vagy olyan szöveget, amely könnyen rávezethet a helyes megfejtésre. A többi hozzászólást némi átfutással megjelenítjük (az átfutás a moderálás miatt van). Tehát attól, hogy nem jelenik meg a megfejtésed, még nem lehetsz teljesen biztos benne, hogy hibátlan a megfejtésed. Figyelj a feladat kiírására (pl. hány szótagú szót várunk megfejtésként).
 • Ha több tipped is van a megfejtésre, írd be nyugodtan, mindet külön-külön hozzászólásként.
 • A helyes megfejtést tartalmazó hozzászólások a beküldési határidő után (játék zárása) jelennek meg. Ekkor látszani fog a beérkezési sorrendjük és időpontjuk is.
 • Kérjük, ne próbáld elrontani mások játékát azzal, hogy a moderálást kijátszva a helyes megfejtésre rávezető hozzászólásokat írsz. Az ilyen játékosokat kizárjuk, és a következő fordulókban sem vehetnek részt.
 • Az építő jellegű kritikákat, észrevételeket, javaslatokat, kérdéseket, ne hozzászólásként írd be, mert ezeket töröljük. Az ilyen üzeneteket is várjuk tisztelettel, és a a “Jobban tudom!” linkre kattintva juttathatod el hozzánk (az olvasó kutya alatt kicsivel jobbra).
 • A nyertesek nevét ezen az oldalon és a Korábbi játékaink és nyerteseink oldalunkon is közzétesszük a játék zárása után.

 

KORÁBBI JÁTÉKAINK ÉS NYERTESEINK

RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY

 

Csatlakozz te is a Startlap Wiki Facebook táborához, klikk ide!

Wiki Kutya 2

Címkék:

Jobban tudom!

Válogatás a bejegyzések közt

Kik a Bubba-játék korábbi nyertesei? Kik a legnépszerűbb Pest megyei magánorvosok? Agytorna 85. forduló Egy gigabyte hány megabyte? Mikor van Luca névnap? Keresztrejtvény – 10.13. Augusztus 23. – miről nevezetes? Mikor van Katalin névnap? Hogyan írjuk helyesen: ajnároz vagy alynároz? Hogyan írjuk helyesen: golyó vagy gojó?

Neked mi a véleményed?

Hozzászólások: 1051 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. 2016 ápr. 15. jóságpontokat nem kaptam meg. Az ügyfélszolgálat oldalon nem tudtam jelezni a hibát több mint 50 pontom veszett el.
  Köszönöm ha tudnak segíteni.

 2. Tudom, nem ide tartozik, de ismét nem írták jóvá a bubba pontokat. Köszönöm!